A szerelem mindent legyőz! – Nap-Vénusz-Plútó összekarolása – 2022. október 17-18-19-20.

Szépség és Ragyogás, Szerelem és Fény egyesülése alakul a térben – szombaton teljesedik be a Nap és a Vénusz egyesülése, de már addig is összekapcsolódnak a szenvedélyes, átütő erejű Plútóval! (19-20-án egzakt)

A Mérleg légies, finom jelében haladó együttállás már eddig is nagyon gyengéd, finom, szépérzékkel és művésziességgel megáldott hangulatot kölcsönzött napjainknak, világosságot hozott kapcsolati téren, kiteljesedés irányát mutatta, vagy annak megélési lehetőségét is adhatta már. Ez most tovább fokozódik. Bár önmagában ez az erős vénuszi idő kerülné a konfrontációt, ám közbeszól a Plútó radikális ereje, amely által mindannyian képesek vagyunk most szembenézni a legnagyobb feladatokkal, megtenni a szükséges lépéseket, megváltoztatni a lehetetlent is! Mélységeiben tudjuk most átalakítani eddigi eszméinket és akár a gyakorlati életünket is. Különösen jellemző ez most a párkapcsolatokra, szerelemre, együttélésre. Gyökeres megújulásban vannak kapcsolataink, annak érdekében, hogy valóban a fényt képviselő, szívünk szerinti, kiteljesítő, feltétlen szeretetben működő kapcsolódásokat tudjuk megélni!

A Bak jel végén haladó Plútó üzeni, hogy jó ideje arról szól életünk, hogy az eddigi rendszereket gyökeresen megújítsuk. Mindaz, ami szerint éltünk – gondolkodás, nézetek, eszmeiség és gyakorlati, eddig működő rendszerek is – már idejétmúlt, rájöhettünk, hogy hol és hogyan korlátozzuk önmagunkat, milyen határokat építettünk fel a vágyott dolgok iránti ellenállásként. Már döngetjük a falakat, íródnak át a régi minták. Most ez hangsúlyosan érinti a kapcsolatainkat, hívatás szinten pedig azokat, akik alkotómunkával, művészi munkával foglalkoznak – az ő alkotói termékenységük, ihletettségük is újjászülésben van.

HÉTFŐN a Nap-Spica együttállás a megtalált fény, a megtalált kincs élése! E nap körüli felismeréseink irányadók. Az önismereti út, az elmélyülés hozza meg ezeket a felismeréseket. A Rák jelében járó Hold az anyaság és családi élet kérdéseit teszi terítékre, emlékek által segít megoldásokat találni a jelenre.

KEDDEN a Hold a Rák csillagképbe érkezik és hangsúlyát hozza annak, hogy figyeljünk lelkünk jóllétére, arra, hogy kitől mit fogadunk el és mit nem, hogy szűrjük meg a kívülről jövő dolgokat, merjünk kérni és nemet mondani adott helyzet függvényében, ha kell. Figyeljünk arra, mit fogadunk el és be – a test is jelzi, hogy mi esik jól a léleknek! A szeretettel való megnyílás és táplálás órái ezek.

SZERDÁN hajnali álmaink során egzakt a Vénusz-Mars trigon, a szenvedélyes szerelem fényszöge! A Vénusz ekkor éri el a Spica csillagot, a belső fényünk, kincseink varázslatos helyszínét, az Angyalok Birodalmának most megnyíló dimenziókapuját! Igen erős angyali jelenlét van már ekkor jelen! Új világot teremtünk, új minőségbe léphetünk. A Mars erőt ad mindehhez, illetve ahhoz, hogy egy, az eddiginél magasabb minőségbe tudjunk felemelkedni! Életünk uralását segíti, bátorsággal, öntudatossággal és kiegyensúlyozottsággal élni ezt a mindennapokban. Szintén e napon, a kora délutáni órákban egzakt a Nap-Plútó kvadrát, amely megkívánja a minőségi szintlépést a gyakorlatban, kézzel foghatóan is! Ha érezzük, hogy itt az idő változtatni, megújulni, akkor most minden erőnket összeszedve tudunk egy teljesen új, magasabb minőséget megteremteni. Ez a magas szint annak függvénye, hogy hogyan működtetjük a feltétlen szeretetet és hogy mennyire vagyunk tudatában annak, hogy magunk teremtjük és irányítjuk az életünket és éljük-e ezt a tudást! Most amellett, hogy teljes rálátást kapunk a jelen helyzetünkre, képesek vagyunk arra is, hogy bármit, amit elterveztünk, megvágytunk – megvalósítsunk!

CSÜTÖRTÖKÖN reggel egzakt a Vénusz-Plútó kvadrát, ami kapcsolati minták teljes átírását, nőiségben és női mintákban való transzformációt, illetve az ősbizalom mély regenerálódását hozza. Most emeljük kapcsolódásainkat új minőségbe, ez pedig nagyban függ attól, hogy mennyire gyógyítjuk saját lelkünket a régről hozott sérülések feloldásában, a bizalom-biztonság helyreállításában, a nőiség élésében és kibontakoztatásában! A Hold az Oroszlán csillagkép szívénél jár, így a feltétlenül áradó, végtelen szeretet és szerelem élményével ajándékoz meg bennünket!

Zentai Anna

Kép: Pinterest