A Plútó nem visz le a mélységbe!

A mélységbe, az alacsonyabb rezgésszintre, az erővesztésbe, a fájdalomba és szenvedésbe a mélytudati elakadások, a feldolgozatlan élmények, a kitisztítatlan idegen rezgések és negatív hitrendszerek visznek le – ha engedjük! A Plútó a tudat általi hatalom, ami magában foglalja a mélytudat hatalmát és erejét is. Ha pedig a mélységeinkben valami még nincs megtisztítva, felemelve, napfényre hozva és felfényesítve, akkor ez ördögi körként újra és újra és újra előbukkan, hogy felismerjük, felfedezzük, rálássunk és uralmunk alá hajtsuk!
A mélység és a szenvedés NEM sorsszerű. A feladat az, hogy megtanuljunk bánni az erőinkkel, hogy visszavegyük a hatalmat a sorsunk irányítása felett és egyúttal az erőt is, amelyet eddig kiadtunk. Ha jön a hullám, ha megtalál a mélység, az lehet áldásos is! Áldásos, mert végre ráláthatunk arra, amivel eddig visszafogtuk, szabotáltuk önnön kiteljesedésünket.
Az energia, a rezgés – pl. Plútó – adott. Hogy milyen szinten, frekvencián működtetjük, már a saját döntésünk. Ha adott helyzetben tudjuk úgy látni magunkat, hogy a negatív állapot nem a miénk, azt hoztuk, átvettük valakitől, vagy ittmaradt egy múltbeli élmény rezgése, de ez már nincs – akkor dönthetünk úgy, hogy kiemelkedünk az eddigi működésből és másképp működünk, kint és bent is, gondolatok generálásában és cselekvésben is.
Ez a nagy lehetősége a plútói időknek – visszavenni az irányítás és sorsuralás hatalmát a saját kezünkbe, szívünkbe, elménkbe is!
Most ráadásul a közelgő, hétvégi Vénusz-Uránusz együttállás hozza azt a plusz lehetőséget, segítséget, hogy ki tudjuk tágítani az eddig beszűkült elmét, nézőpontot és nyitottabbá válni az örömteli állapotra, illetve ideje van az oldásoknak, tisztulásoknak is!

Zentai Anna

Kép: Pinterest – Hades