A nyári napforduló csillagüzenetei – Miről szól az új idő?

Június 21-én, magyar idő szerint 11:14-kor köszöntött be az új idő, ez volt a nyári napforduló ideje. Ennek az energiakapunak az üzeneteiről részletesen beszéltem június 19-én a Szeretet Ünnepen és 21-én Mosonmagyaróváron. Előbbi rendezvényről felvétel készült, amely fel lett töltve a spiRITUAL Harmony Club oldalára –

www.facebook.com/groups/874122289970918/

Ez az időminőség most is rendkívül különleges és merőben új és erőteljes energiákat hoz! Az új idő képletének sorskeresztjén megjelenik az Antares-Aldebaran csillagtengely! Az Ég Mélyén ott ragyog Antares, a Skorpió szíve, az a csillag, melynek fénye nem hagy több hazugságot és szeretetlenséget, amely az igazi, mély, feltétlen szeretet és ezzel együtt járó igazság fényereje! A most elindult új időben mindent, minden döntésünket és választásunkat erre az igazi szeretetre érdemes építenünk, különben nem lesz stabil, tartós és sikeres, hiszen minden, ami nem szeretet, az rövid időn belül összeomlik. A küldetésünk fontos része ugyanakkor a Bika szeme, az Aldebaran csillag által kijelölt előrelátás, az isteni minőségek látása önmagunkban, társainkban, kapcsolatainkban, életünkben.

Fő indíttatásunk, hogy most már tényleg minden kerüljön a helyére, alkossunk új világot, méghozzá az által, hogy kimondunk, megbeszélünk mindent, ami számít,; hogy megértjük a másik oldalt is. A fő előre vivő minőségek a JÁTÉKOSSÁG és a MEGÉRTÉS, illetve a közlékenység, a kommunikáció is.

A 12 életterület lényegi üzenetei a következők most, mindannyiunk számára:

I. ház – Dolgozunk az önmegvalósításon, ebből lesz harmónia és egyensúly. Ideje lépéseket tenni, elindulni.

2. ház – Az önálló döntések elsősorban kapcsolati-párkapcsolati téren időszerűek. A magasabb bölcsesség, melyre most szert tehetünk, segít, hogy önállóan döntsünk életünkről.

3. ház – Ideje megismerni a láthatatlan mögötti háttérműködéseket. Önkifejezésben transzformáció zajlik, megerősödünk. Ideje a mély dolgok megbeszélésének.

IV. ház – Múltból hozott tudásra, igazságérzetre alapozhatunk. Gyógyítjuk családrendszerünket. Családi titkok derülnek ki.

5. ház – Ideje önerőből határokat húzni. Ideje határozottan nyitni az örömökre, alkotni, teremteni az életünket úgy, hogy abban örömünket leljük! A legnagyobb emelő erő most az örömök, élvezetek megélésében és az önerőből alkotásban van.

6. ház – Tisztázásból születő rend és helyretétel zajlik. Érezzük, mikor mit van ideje rendberakni, helyretenni. Dolgunk most: a feladatunk vállalásával tisztázni és tisztítani.

VII. ház – Együttérzés van jelen a kapcsolatokban, de tanuljunk meg szűrni, ne befolyásoljon senki a megérzéseinkben, érzéseinkben! Kiemelkedő spirituális képességek vannak jelen. Fontos a kapcsolatokban a valódi, tiszta, nagy, mély érzések kimutatása, hogy ne rejtegessünk semmit.

8. ház – Spiritualitásban és érzelmi biztonságban gyors a fejlődésünk, mert merünk szembenézni önmagunkkal. Igazmondó álmok ideje jön. Lelkünkben érezzük az igazságot, fontos, hogy bízzunk az érzéseinkben!

9. ház – Tudásunk által most a fizikai, anyagi síkon és a kapcsolatainkban tudunk boldogulni, azért tanulunk, hogy kapcsolataink harmóniában működjenek. Ideje nyitni új és más szellemi irányelvekre, nézetekre. Igazságok tisztázása és égi szerelem van jelen.

X. ház – Mindannyiunk közös küldetései most: gyermeki öröm élése, játékosság, érdeklődő hozzállás, kommunikatív magatartás, megértés és megértetés, mozgékonyság és rugalmasság, önirányítás, önálló életvezetés, cselekvés a passzivitás helyett, feltétlen szeretet sugárzása, élése.

11. ház – Múltat, családi dolgokat tisztázhatunk, apai és anyai, de főként anyai minták oldódnak.

12. ház – Feladataink és folyamataink végére most a FELTÉTLEN SZERETETTEL tudunk eljutni! Ez a legfontosabb minőség! Saját mélységeinkre rálátunk. Ideje nemet mondani arra, ami már nem szolgál, befejezni azt, ami nem teljesít ki.

Zentai Anna

Kép: Astro Sky asztrológiai szoftver

Új asztrozófia tanfolyam szeptember 26-án hétfőn indul Budapesten, a MagNet Házban. Az alapképzés időtartama kb. másfél év (ezt követően lesz lehetőség tovább haladni), havonta egy teljes hétfői napot vesz majd igénybe. Részletek a Blogon: http://zentaianna.hu/blog/asztrozofia-tanfolyam-2022/

jelentkezés az astro.spirit.szervezes@gmail.com címen.