A már zajló változásokról…

golyóbis

Bizonyára észrevettétek, hogy mindaz, amit már évek óta előre tudtunk, sejtettünk, éreztünk, gondoltunk – most itt van és történik! Lényegi folyamatok indultak be, learatjuk az utóbbi években elvetett magok gyümölcseit.
Mindezt azért, hogy minden és mindenki a helyére kerüljön! Egy nagy rendeződés zajlik, amelyben, ha a szívünk szabad választása szerint járunk el, akkor nem lesznek vesztesek, csak nyertesek! (Csak akkor nem sikerül, amit szeretnénk, ha mi magunk lemondunk róla.)
Azok, akik az életüket eddig úgy élték, hogy tisztában voltak lelkük igazi hívásaival és minden körülmény, minden ellenszél mellett vállalták és követték azt, most lépésről lépésre teret nyernek ezek megéléséhez.
Azok, akik eddig nem a szívükre hallgattak és energiáikat olyan dolgokba fektették, melyek nem adtak lelki teljességet, most sorozatos eredményekkel szembesülnek, ami érkezhet begetségként, anyagi csődként, kapcsolatok felbomlásaként. Gyakorlatilag azok a kapcsolatok, amelyek nem a szeretetre épültek és energiarabló módon működtek, egyre inkább kikopnak, megszűnnek.

A változás kulcsa a Lélek! Az egész játék arra megy ki, hogy elkezdjünk a lelkünkre hallgatni, ráébredni valódi vágyainkra, hogy azt működtessük az anyagban, ami valóban hozzánk tartozik és kiteljesít! Ez minden egyes emberi lélekre vonatkozik, nincs jó és rossz, mindenkinek jár a lelki teljesség, akiben ez az igény már felébredt! A betegségeket tekintve, minden olyan folyamat, amit magunkban beindítottunk, a szükséges, minőségi változtatások által, önmagunk és valódi érzéseink felvállalása által visszafordítható! Minden megoldódik, amint a lelkünket választjuk, olyan módon, ami előre nem mindig tudható.
A jövő januárban tetőző, nagy áttöréseket és átrendeződést hozó folyamat azt kívánja, hogy minden energiarabló minőséget szüntessünk meg – ezek már szépen, lassan maguktól is kioldódnak – és most csak azt vegyük célba, ami a lényeg! Csak a legfontosabbra koncentrálva, teljesen ráfókuszálva, csak arra figyelve, így csak annak energiát adva dolgozzunk az új minőség megteremtésén!

Ez együtt jár azzal, hogy sokan nem fognak érteni bennünket és sok kívülállónak, aki nem érzi azt, amit a lelkünk érez, ellent kell mondanunk, hogy a saját igaz utunkat járjuk. De az önmagunkra találás folyamata éppen ez. Később aztán, a változások pozitív eredményeit látva, ők is megértik majd és látni fogják, hogy valójában példát mutattunk abból, hogy kiállunk azért, ami valójában vagyunk, ami igaz és valódi! Nem könnyű, de nemes feladat és becsülendő, hogy beismerjük önhazugságainkat és felvállaljuk valódi akaratunkat, érzéseinket. Mindez olyan megkönnyebbülést és eredményeket hoz, melyekre most még nem is számítunk!
Az Idő Ideje lejárt. A Türelem Ideje lejárt.
A változás megérkezett, már benne vagyunk.

 

ZenTai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest