2017. szeptember 06.

2017. szeptember 06. szerda

thomas mark jensen
Ma kora délelőtt teljesedik ki a telihold (09:04-kor), illetve ezt megelőzően, a reggeli órákban már a Hold-Neptunusz együttállásának erejét is érezhetjük. A lélek felszínét a Hold, a mélységeit a Neptunusz jelképezi – e kettő egyesülése erőteljesen szólaltaja meg a lélek belső hangját! Figyeljünk most különösen a lelkünkre, merjük felfedezni és követni hívásait! Ez az idő most kiemelten rámutat arra, hogy mi is él a lelkünkben, mi táplálja, élteti azt, mi van az érzéseinkben, mik azok a belső hívások, amelyeket érdemes követni. Álomban is megjelenhet már a tisztulás, most van ideje elengedni, lepucolni magunkról mindazt, ami még a múltban tartott.
Ideje leszámolni a félelmekkel, kétségekkel, szabadon merni érezni, letenni ezzel egy szebb jövő alapjait, kizárva minden elbizonytalanító, külső hatást!
A Hold ma a Vízöntő csillagképben jár, a jövő érdekében történő, lelki tisztuláson megyünk keresztül, majd 17 óra után a Halak csillagai alá ér és a visszaúszó hal által a múltból hozott minőségekkel találkozhatunk.
A Szűz jegyben járó bolygók által továbbra is eddigi vetéseink, tetteink gyümölcseit aratjuk. Amit eddig tettünk, nem tettünk, vagy ahogyan tettünk – annak eredményeivel most találkozunk.
A Vénusz ma áll együtt az Acubens csillaggal, a Rák ollójával. Szeretettel engedni, elengedni, a már kész dolgokat hagyni megszületni, önállóan létezni – mindez elsősorban most a kapcsolatokban, nőiségben, termékenységben fontos.

Zentai Anna
asztrozófus
Kép: Thomas Mark Jensen