2016. június 30.

Június 30. csütörtök

le-grimoire-de-sorcellerie p fr

Aki vágyott már egy igazán segítő, támogató, megnyugtató vagy éppen inspiráló felismeréseket tartogató napra, annak most kedveznek az égiek. A nap első felében az „aha” élmények, a megértések, a „hogyan tovább” felismerése több ízben is beköszönthet, főleg érzelmekben. Délután pedig a serkentő, inspiráló élmények kerülnek előtérbe.
A Hold a Kos csillagkép alatt halad ma, ilyenkor érdemes szem előtt tartani az áldozatból születő áldás törvényét (ha később aratni akarunk, akkor most kell hozzá vetni) és az új kezdetekhez (vagy a már meglévő dolgok magasabb szinten való folytatásához) is pompás ez a csütörtöki nap.
Pénteken lesz egzakt, de már jól érezhető az érzéki Vénusz és a végzetes Plútó egymással való szemezése – a két energia, a termékenység és a maximalizmus, a harmónia és a misztikum, a béke és a szélsőség, a nőiség és az alvilág, együttes megélésének igényét érezhetjük. Feladatunk most az, hogy tisztába jöjjünk igazi vágyainkkal, elfogadjuk helyzetünket, egyáltalán: megtanuljuk kezelni azt, ami van. Párkapcsolatokról szóló elképzeléseinket most felülírhatjuk, magasabb szintre emelhetjük. Teret kaphat a múlt kutatása, az érzelmek és érzelmi események eredetének megismerése, a lélekcsaládok témaköre, illetve a küldetéseink, céljaink, kitartásunk és elhívatásunk tárgyköre is egyszerre. A Vénusz mögött az Ikrek csillagzat üzenete, hogy habár megélhetjük emberi kapcsolatainkban a különbözőségeket, a kettősségeket, mégis, ezek együttműködése, egymással való közössége és a látszat mögötti egység a megoldás – másik oldalon pedig, a Plútó hátterében a Nyilas csillagkép az égiektől hozott, mágikus tudást aktiválja számunkra, amellyel minőségileg megemelhetjük életünk színvonalát. A gyógyító, megújító, regeneráló erők a nőiségre, az emberi kapcsolatokra hatnak most.
ZenTaiAnna

Kép: le-grimoire-de-sorcellerie.fr