2023. szeptember 07. csütörtök – 08. péntek

Az ezüstfényű Hold az égi íjász, Nimród csillagainál, egyúttal a Bika Tejútra emelő szarvainál vándorol. Lelkünkben érezhetjük az erőt, mellyel célba vesszük önmagunkban mindazt, amit ideje legyőzni és felfényesíteni, felemelni! Érzelmeinkkel küzdve, ezekre tisztán rálátva, egy magasabb minőségbe tudjuk most emelni önmagunkat. Az önazonosság építésének útján fontos a kint és bent egyensúlya, a test és lélek egyenrangúsága, az igaz szeretet és szívünk igaz hívásainak felvállalása és az is, hogy életünk uralása mellett kellő önismeretre legyünk képesek. A felemelkedés, a magasabb szintre lépés, vagy az ördögi körökből való kiemelkedés most mind olyan megoldások által érkezhet, amelyek visszavezetnek a múltba…

Pénteken a Nap és a Jupiter a felemelkedés inspirációjának tüzében kapcsolódik. Vajon milyen igazság, milyen válasz mutatkozik most meg a számunkra? Mi az a felismerés, felfedezés, ami feltüzel és alkotásra, irányításra, új, lelkesítő kezdetre késztet?

Ideje van rendező beszélgetéseknek, a szívünknek lényeges dolgok kimondásának. Ha nincs erre lehetőség a fizikai szinten, akkor tegyük ezt meg egy vizualizációs gyakorlatban, meditációban, képzeletben! Ha pedig van rá lehetőség, akkor ezt a lehető legteljesebb elfogadással, szeretettel, megbecsüléssel tegyük! Ideje, hogy feloldódjanak a fényben az eddig cipelt terhek és feloldódjanak, egy új és magasabb minőség érkezéséhez.

Zentai Anna

Kép: Pinterest