2023. október 17. kedd – 18. szerda – Nap-Spica együttállás

Gondold végig most, hogy mik azok az érzések, megélések, amelyekkel mostanában egyáltalán nem akartál foglalkozni, amire nem figyelsz már jó ideje, amit rég félretettél magadban, most azonban a semmiből, hirtelen megjelennek, feltörnek, vagy visszaköszönnek az álmaidban, vagy egy váratlan pillanatban?

Talán régóta elnyomtad, elrejtetted lelked mélységeiben ezeket az érzéseket, talán azt gondolod, hogy nem kell előbányászni őket, mert minek? Mintha nem lenne most idejük, terük az életedben… de ez nem igaz! Ha a lelked bugyraiből most felbugyognak rég elrejtett, elfeledett érzelmek, ha betörnek az álmaidba, az óvatlan pillanataidba, akkor ez pontosan azért történik, mert nem rejtheted többé őket. Ha ezek finom, lágy, kellemes, jóleső érzések és vágyak, akkor nem teheted félre lelked ilyetén hívásait, megélésre várnak! Ha ez tiszta, szívből jövő vágyad, indíttatásod, akkor oka van, célja van, talán küldetésed van vele! Ha ez düh, indulat, harag, akkor feldolgozatlan fájdalomból ered, aminek ideje a végére járni és nem tuszkolni vissza többé a mélybe, hiszen már amúgy is rég kinőtte a helyét, ne okozz már magadnak ezzel nyugtalan hétköznapokat és negatív teremtéseket, vedd inkább elő és nézz rá, már attól is oldódni kezd!

A Hydra, az ösztönvilág vizikígyója innen indul útjára, ahol most a Hold is jár és ehhez csatlakozik a Nap és a Spica csillag ragyogó együttállása! A két fényes csillag egyesülése bevilágítja a mélységeket és saját belső fényünk megtalálásáról, belső kincseink felfedezéséről… magáról a megérkezés élményéről mesél.

Kedden történik meg a Nap-Spica egyesülése, ami új dimenziókat nyit a magasabb, angyali világok, a láthatatlan szféra felé. Az út, amit eddig jártunk – amely a fényes nyár után az egyre inkább mélyülő belső világba vezetett – most egy fontos állomással kanyarodik a még mélyebb, csak a lélek által érzékelhető birodalmakba. Megérthetjük önmagunkat. Megérthetjük utunkat, jelenünket, megtalálhatjuk önnön kincseinket.

Szerdán mindehhez már gyógyító, beavató erők csatlakoznak. A lélek egyre mélyebb, belső igazságok felfedezésén át utazik, angyali erőktől kísérve. Feltárulhatnak a mögöttes hajtóerők, okok és miértek.

Nagyon figyeljetek arra, mire, hova fordítjátok a tekinteteteket! Mivel foglalkoztok, mire gondoltok, milyen érzéseknek adtok teret – mert ezek a teremtő rezgések, amelyekkel behívjátok a megtapasztalásaitokat!

Zentai Anna

Kép: Pinterest