2023. november 28. kedd – 29. szerda – Különleges csillagállások

Hétfőn a telihold világította meg az éjszakát, a Nap a Skorpió olló-csillagaitól, a Hold pedig a Fiastyúk termékeny, sokasító erőteréből tovább haladva ragyogott ránk. E telihold fényénél így elengedésre kerülhettek a terméketlen erők, amelyek már nem hoznak gyümölcsöt, hogy még alkotóbbak, termékenyebbek lehessünk! E nap is a mozgékonyság, a kommunikáció és az eredményesség jegyében telhetett, de az is lehet, hogy késztetést éreztünk, érzünk általa arra, hogy a magunkban felismert igazságokat kimondjuk, közöljük, elengedve ezzel mindazt, ami nem az isteni minőséget szolgálja, élteti.

Kedden tovább halad a Hold a mozgékony, közlékeny Ikrek jegyében és egyben a Nimród csillagkép alatt. Életünkön, lelkünkön uralkodni tanulunk. Fontos továbbra is az előrelátás, a jövő tervezése és az egyensúly is, a hétköznapok sodrában. A Mars, az erőink bolygója ma a Kígyótartó csillagkép alá érkezik, így a férfi minőség gyógyulása indul el! E naptól kiemelten érkeznek a tapasztalások saját teremtő erőinkről, azok működtetéséről. A MagasabbRendű azt kívánja, hogy legyünk még tudatosabbak, vegyük kezünkbe saját teremtő erőinket! Főként a szellemi erőkkel tanulunk most okosan bánni. Ugyanakkor ideje jön a férfi szervek gyógyításának, illetve a férfi típusú működések hátterét is mélyebben megismerhetjük mostantól. Ez az erő végső soron a szeretet védelmének jegyében felhasználható, hatalmas védelmi erő! A küzdés, az akarat erejét, a bátorságot annak érdekében érdemes használnunk, amit a belső iránytű, a lélek tiszta hangja diktál.

Szerdán a Hold Nimród elengedő kezét követően az Ikrek csillagzat lábaihoz érkezvén, egy út kiválasztására ad lehetőséget a lélek és a szellem szintjén. Tovább haladunk, tapasztalva azt, hogy mi a múlandó és mi az örök… nagyon erős csillagállások tetőznek e napon. A Mars megérkezik a Skorpió ollójához – most jön el az egyértelmű ideje annak, hogy mindent, ami viszi az életerőnket, levágjunk magunkról, elengedjünk, felszabadítva ezzel önmagunkat és erőnket! A Vénusz a Spica csillaghoz érkezvén, a Belső Fény, a Kincsünk megtalálását súgja, finom, lágy, nőies dallammal… a Nap a Marfik csillag alatt elhaladva nem csak rugalmasságra, de saját szabad terünk megalkotására és erőink kézben tartására is felhívja figyelmünket!

A decemberi előrejelző videó elkészült, hamarosan az Új Egyensúly YouTube csatornán hallgatható, látható lesz!

Zentai Anna

Fénykép: Zentai Tamás