2023. március 24. péntek

A múltból még visszatér most mindaz, amiről lélekben érezzük is: még dolgunk van vele…

A belső hívások pontosan mutatják, hogy mi felé érdemes elmozdulni, mit érdemes még rendezni, megmunkálni, vagy éppen elindítani, működtetni, éltetni. A fény erőre kap, mi magunk is egyre több erőt mondhatunk magunkénak, melyet még a belső sorsmunkákra fordíthatunk. Fontos lehet meglátni: az ördögi köröket nem azért ismételjük újra és újra, hogy szenvedjünk, hanem a feloldozásért! Azért, mert a lélek meg kívánja élni a feloldódás élményét! Ami valójában maga a Szeretetben való feloldódás! Ez maga a megváltás. Addig futunk tehát körbe és körbe, amíg meg nem éljük a megváltódás élményét!

Fontos lehet, hogy ne vigyenek el a külső történések és az indulatok, mert az ezeken való felülemelkedés által hallhatjuk meg a lelkünk szavát, hívásait és viselkedhetünk méltón, emberként, másokkal is!

A lélek és a vágyaink most a célok felé hívnak, éreztetik, hogy mi ad erőt, merre érdemes irányt venni. Ez a pénteki nap a lelki béke és harmónia, illetve a családi harmónia lehetőségével érkezik. Érzéseink most erős teremtő erővel bírnak. Szavaink legyenek higgadtak, őszinték és erőt adóak! Cselekvéseink még a múlt rendezéséről szólnak, de már az új elindulásának jegyében. Különösen nagy felemelő ereje van most a bátorságnak, az önlegyőzésnek, az önmagunkon való uralkodásnak!

A Plútó jegyváltása által, mintha máris könnyebb szelek fújnának… a falak leomlottak, a lehetőségek kitárultak… érdemes ráállni a megengedés, a könnyedség állapotára! …és csak engedni, élni, fogadni… békével és szabadon.

Zentai Anna

Kép: Lorraine Sadler