2023. május 23. kedd – 24. szerda – Mars-Jupiter kvadrát

Az oroszlán Mars szembenáll a vízöntő Plútóval – megérezhetjük most ezt a mélységesen mély, sorsátalakító erőnket abban, ahogyan szembenézünk mindazzal, amitől eddig féltünk, tartottunk. Talán a régmúltra, rég eltemetett gyermekkori élményekre is visszanyúlhat ez a félelem, vagy megfelelési kényszer, amelyet most el tudunk hagyni, hiszen itt a szembenézés ideje. Az oroszlán Mars a méltóságteljes erő, melyet most megérezhetünk magunkban! Megjelenhet egy méltóságteljes férfi minőségben, amit a férfiak önmagukban, a hölgyek pedig a kedvesükben érzékelhetik, vagy saját önérvényesítő erejükben!

A reggeli órákban ezgakt a Mars és a Jupiter megvalósító erejű fényszögkapcsolata, ami által már kézzel fogható eredmények is születnek. Lehet ez megnövekedett önbizalom bennünk, megtalált igazság, nagy felismerés, vagy bőség, gyarapodás az anyag síkján is. Különböző megélésekben az erő és a hit, az akarat és a tudás, az egyenesség és az igazság, a kezdet és a kiáradás kapcsolódik össze egymással.

Saját stabilitásunkat, ősbizalomba, égi bizalomba vetett hitünket, önmagunkba vetett hitünket most az által erősíthetjük meg, hogy beleállunk olyan helyzetekbe is, amelyekből eddig akár kimenekültünk, vagy csak gondolkodtunk azon, mi lenne, ha…? Nem számít semmilyen külső reakció, semmilyen következmény – csak az, hogy mi magunk megfejlődjük, megugorjuk azt, amit szükségesnek éreztünk már régóta, ami a méltóságunkat, erőnket, bátorságunkat, önbizalmunkat erősíti.

Kedden napközben mindehhez egy selymesen finom Hold-Vénusz együttállás hoz szépséget, harmóniát az érzelmek és a lélek világába, szerdán pedig már erőteljesebben kapcsolódik be a lélek e fenti folyamatokba, nagy lelkierőt adva az erő éléséhez, méltóságunkhoz igazodáshoz, adott esetben nemet mondáshoz és adott esetben valódi vágyaink nyílt felvállalásához!

Zentai Anna

Kép: Pinterest