2023. június 12. hétfő – 13. kedd – Különleges hét indul!

A harcos női amazon energiáit és a szívünk szerinti felvállalás erejét idéző Bellatrix csillaggal áll együtt a Nap hétfőn. Mindeközben a Vénusz és a Mars is az Oroszlán jelében jár, így nőknek, férfiaknak és minden emberi kapcsolatainkban hangsúlyos üezentként van most jelen a méltóság megőrzése és az önbecsülés megerősítése. Hétfőn délután ehhez is adhat inspirációt a Hold, ami most a lélekből indított, új kezdeteket is megidézi, egyben erőink uralására késztet.

KEDDTŐL a Nap már a Tejúton halad, ezzel beavató időszak indul el mindannyiunk számára! A Nap jelképezi saját napságunkat is az életünk alakításában, tehát mostantól mély tanulási élmény minden olyan helyzet, amelyben azt tanuljuk, hogyan kerüljünk a középpontba, hogyan mutassuk meg magunkat, hogyan vegyük át az irányítást, a döntéshozatalt, a vezetést életünk felett. Fontos, hogy ne más döntsön felettünk, hanem merjük érvényesíteni a saját igényeinket és szükségleteinket, merjünk irányítani! A Nap ezzel együtt eléri az Orion-öv csillagait is, amellyel eljön az egyensúly megteremtésének és élésének ideje. Egyforma időt érdemes tölteni kint és bent, lent és fent – a testi és lelki dolgainkkal, avagy a tudatos és tudattalan síkok kutatásával, sőt, felfényesítésével! …hiszen Orion, vagyis Nimród lényegi üzenete arról szól, hogy fényes, világos, szeretetteljes gondolatokat és érzéseket teremtsünk minden síkon!

Nagyon különleges nap lesz június 13! A két kapcsolatbolygó egyszerre ér el két, igen jelentős csillagot! A Vénusz a Jászol csillaghalmazba érkezik, a Mars pedig együttáll a Rák ollójával, az Acubens-szel! A Megváltó Fény Születése és a Köldökzsinór Elvágása egyszerre jelenik meg e napon! Valami megszületik bennünk, ami megváltó erővel bír a jelen helyzetünkben! Engedjük útjára, ne tartsuk vissza, vágjuk el a kötelékeket, legyen mindenki önálló létező!

Bolygónk, a Föld, a Napról nézve – tehát isteni szemszögből – kedden és szerdán elhalad a Kígyótartó csillagkép lgefényesebb, alfa csillaga, a Rasalhague alatt! Ez a gyógyítás és a tudatos teremtés kiemelt ideje! Tudatosítsuk most azt, hogy életünk alakulása csakis rajtunk múlik és ehhez csupán annyi kell, hogy tudatosan arra a frekvenciára hangoljuk magunkat, amit élni, tapasztalni szeretnénk!

Zentai Anna

Kép: Jennifer Hawkyard