2023. június 06. – 07. – 08.

Az Ikrek jegyében járó Nap felhívja a figyelmet arra, hogy ismerjük meg és értsük meg a másik oldalt is. Hangsúlyos élmény most a kapcsolatokban az őszinte önkifejezés, a kommunikáció, a beszélgetések – kimondani, megbeszélni mindazt, ami igazán fontos, főleg azt, ami a lélekben zajlik!

KEDDEN a Hold a Bak jegyében járva idejét mutatja annak, hogy most jelen tudunk lenni belső, lelki folyamatainknak, minden érzésnek, átélésnek, ami megtalál. Könnyű lelassulni és elcsendesedni, figyelmünket egy dologra fókuszálni. A délutáni és esti órákban erőt kapunk ahhoz, hogy felszabadítsuk magunkat bármely fajta ragaszkodás, birtoklás, beszűkülés alól és megnyíljunk a bőségre, az élvezetekre, örömteliségre.

SZERDÁN a Hold a lelkünk regenerálódásában, gyógyulásában segít. Álmaink során lelki társakkal kapcsolódhatunk és lelkünktől kapunk tiszta üzeneteket. Délelőtt megfigyelhetjük, hogy mi ad erőt, mi mozgatja meg szenvedélyesen az érzelmeinket, mi tölt el szenvedéllyel. Anyai minták is oldódhatnak. Lelki újjászületésen mehetünk át, annak érdekében, hogy szabadon vállaljuk és éljük az önvalónkat. Délután már a Vízöntő jegyében haladó Hold nyitottá tesz az új és más élmények befogadására.

Ezen a napon a Vénusz elhalad a Rák csillagkép Tegmine csillagánál, így ez a nap kiemelt idejét hozza el annak, hogy lelkünk valóságát, önazonosságunkat, belső otthonunkat megvédjük minden külső hatástól! Ne engedjük befolyásolni mások eszméi, véleménye, reakciója által azt, ami vagyunk, amit képviselünk, amit gondolunk!

CSÜTÖRTÖKÖN is nyitottabbak vagyunk lelki és szellemi értelemben egyaránt. A Nap ezen a napon érinti a Rigel csillagot (Orion csillagkép első lábának lábfeje), ezért most kiemelt ideje van annak, hogy szembenézzünk saját működéseinkkel, hogy elinduljunk, vagy elmélyedjünk az önismeretben! Azok is, akik már a lélek világában kutatnak, most lehetőséget kapnak egy új szemléletre, amely által még inkább megérthetik, hogy minden külső élmény előidézői magunk vagyunk és a világ tükröződéseiben önmagunkat fedezhetjük fel. Az esti órák kifejezetten a teherletételnek, a felszabadulásnak, az eddig korlátozó rendszerekből való kilépésnek és független gondolkodásnak kedveznek.

Zentai Anna

Kép: Pinterest