2023. január 28. szombat – 29. vasárnap

A hónap utolsó napján, kedden fog egyesülni a Mars bolygó az Aldebaran csillag sugarával és ez az együttállás már egyre erősebben érezhető. Most megnyílnak az eddig zárt szemek, mindannyian képessé válunk látni a szeretet szemével, látni az isteni minőséget, a magasabbrendűt, bármilyen téren és értelemben.

SZOMBATON a Hold az Eridanus csillagfolyó felett, a Cet és a Kos csillagképek között halad. Már álmainkban jelentkezhet egy mély, belső, lelki fordulat megmutatkozása, amelyhez felismeréseink vezetnek. Érdemes most jól figyelni belső megéléseinkre, arra, hogy mi zajlik valójában a lelkünkben. Érdemes kapcsolódni a Természettel, a fákkal és növényekkel, illetve saját belső, lelki középpontunkkal, amely mindig stabilan és rendíthetetlenül, békében nyugszik a szívünkben, bármi is történjen a felszínen. Ma megérezhetjük azt is, hogy milyen nemes célok, vágyak hívják a lelkünket és legyőzve minden ellenerőt önmagunkban, szépen haladhatunk feléjük.

VASÁRNAP a Hold tovább halad a Kos csillagképben és estére eléri a Bika termékeny csillagait. Lelki erő-befektetéseink így ettől kezdve megtérülnek, működni kezdenek az anyag szintjén is. Vasárnapra virradó álmaink kaput nyitnak az ismeretlenre, a szabadságra, a tágasságra, a lehetőségekre. Érzelmi felszabadulás zajlik a reggeli órákig, majd napközben felismerések érhetnek bennünket, és a szeretet egy magasabb rendű élése vezérel tovább. Láthatjuk és érezhetjük magunkban, milyen az, amikor igazán szeretetben élünk önmagunkkal és másokkal és minden erőt megkapunk most, hogy ezt éljük is. Az esti órák kedveznek a mély és meghitt érzelmeknek, intim és gyengéd megéléseknek. Lelkünk hívásai vezérelnek, álmaink és vágyaink anyagba öntésének is kedvez az idő.

A hétfői Nap-Mars trigon vitalitást, életerőt idéző, felemelő energiája már érezhető egész hétvégén, használjuk ki a lelkesítő impulzusokat, szabadítsuk fel önmagunkat, hogy életerőnk megnövekedjen! Egyik oldalról szabad cselekvésre, cselekvő tisztításra, másikról új kezdetekre, nyílt és egyenes megnyilvánulásokra kapunk impulzusokat. Álljunk bele méltó módon az erőnkbe, önvalónkba és merjük képviselni azt az értéket, azt a fényt, ami vagyunk!

Zentai Anna

Kép: Pinterest