2023. augusztus 23. szerda – 24. csütörtök – Nap-Regulus szeretetbomba

Elérkeztünk a hónap egyik nagy csúcspontjához: Nap-Regulus csillag együttállás, Mars-Alaraph csillag együttállás.

Fényt adó, világosságot hozó, erőt sugárzó központi csillagunk a Nap, aki ma megérkezik az Oroszlán csillagkép szívéhez. A feltételek nélküli, sugárzó szeretet ereje töltődik be a térbe! Érdemes jelen lennünk ennek a folyamatnak, megélésnek! Gondoljunk önmagunkra is feltétlen, odaadó szeretettel, gondoljunk másokra is ebben a minőségben!

Az Alaraph csillag a Szűz csillagkép első lábfeje. Még a felső félkörön ragyog, innen indul a Szűz, Pandora, hogy kinyissa lelke és tudata mélységeinek szelencéjét… Az elindulás, a lépés, a múlt dolgaitól való elrugaszkodás, a továbblépés élménye mind jelen lehet most megéléseinkben. A Mars nagy kezdőlökést adhat ezeknek.

Este a Merkúr irányt vált, az Oroszlán termékeny csillagterétől a Rák felé kezd visszatérni. Amire már rálátunk, amit már uralunk, az segít mostantól otthonra lelni önmagunkban, segít elengedni azt, ami nem önazonos, ami csak viszi az erőnket és kialakítani egy olyan szellemiséget, tudatosságot, amely által megérkezhetünk, hazatalálhatunk önvalónkba.

Él már és pénteken ragyog fel igazán a lendület, amelyet az erőbolygók adnak most nekünk, hogy minőségi változást tegyünk önmagunkban és a külsőségek helyett a valódi, belső értékeinkre figyeljünk, ezeket erősítsük, éljük minden téren!

Zentai Anna

Kép: Pinterest