2023. augusztus 22. kedd és környéke – Vénusz-Jupiter és Mars-Neptunusz másképp

Augusztus 22-én kedden kora délután a Vénusz és a Jupiter anyagba varázsló fénykapuja teljesedik ki, ezzel együtt pedig, késő este a Mars és a Neptunusz kapcsolódik fényhíddal egymáshoz, egymással szemben állva.

Vénusz a Rák csillagkép elengedő ága alatt – Milyen működést, függést tudok most elengedni, mitől tudom most felszabadítani magam? Mitől váljak meg, hogy a saját, önálló életemet élhessem?

Nap a Regulus csillagnál – Ki uralkodik az életemen, ki irányítja döntéseimet? Szeretem magam annyira, hogy elfogadjam saját irányítói szerepemet, vagy átadom másnak az önmagam feletti irányítást?

Jupiter a Cet csillagkép feje felett, Kos csillagzat alatt – Milyen játszmáim, elakadásaim, milyen működési mechanizmusaim tudatosodnak most bennem? Mi az a szívemnek kedves cél, ami hív, ami erőt ad, ami visz tovább, előre?

Mars a Szűz csillagkép ellépő részénél – Mitől van ideje ellépnem, mit van ideje elhagynom most? Milyen kaput nyitott meg bennem az élet, ami által saját ösztönös működéseimet megismerhetem? Mi felé van ideje lépnem most?

Neptunusz a Halak csillagképben, a visszaúszó halnál – Mi az, ami ismétlődik most, amit újrajátszok önmagamnak, hogy tudatosodjon bennem, hol akadtam el? Hol működtetek vélt áldozat-szerepet, milyen áldozatszerepet, szenvedésprogramot tudok most letenni? Milyen hozott erőkkel, képességeimmel tudom megoldani a jelen helyzeteket? Mi kell ahhoz, hogy mély harmóniát élhessek az életemben? Hogyan tudok még inkább megérkezni önmagamba?

Zentai Anna

Kép: Pinterest – Turóczy Lajos