2022. május 09. hétfő – Így indul a hét!

Új hét, új nap, új kezdet! 🙂 Ezért is imádom a hétfőket 🙂 Lássuk, milyen lesz ez a hétfő és mi vár ránk a héten!


Az éjszaka folyamán a Nap és a Hold kvadrátjának ereje jelent meg álmainkban. A lelkünk, érzelmeink, belső világunk uralása és az előretekintés, a fény és fényes gondolatok választása együtt van jelen. Abban tudunk most fejlődni, hogy erősebb hittel, önuralommal haladjunk és az élet minden élvezetét, örömét megéljük! Ha van ide kapcsolódó, öngátló anyai vagy apai mintánk, akkor ez is oldódhat.

 A Hold az Oroszlán csillagkép alatt halad, így hétfőn és kedden a feltételek nélküli szeretetet érzékelteti, sőt, hétfőn éjféltájra elérkezik az Oroszlán szívéhez, a Regulus csillaghoz! Hétfőn este így nagy erőkkel töltődik a Lelkünk a szeretet-szerelem rezgésében, amelyet aztán tovább is viszünk a következő lelki ciklusra.

 Délután érdemes figyelni arra, hogy jelen legyünk a lelkünknek, a megéléseinknek, hogy ne siessünk, hanem érkezzünk meg lélekben annak, amit és ahogyan csinálunk. Adott helyzetben érdemes lehet a határhúzás, a határaink kijelölése. A lelkünkre ugyanakkor nagyon finoman rá tudunk érezni, érzékelni. Érdemes lelassulni, figyelni, koncentrálni. A lélekben való megérkezés kiegészülhet az anyagban való boldogulással.

 Ez a hét sokaknak hozhat nagyobb beindulást, új kezdetet, ugyanakkor visszatérő, újraaktiválódó kommunikációs-önkifejezést érintő helyzeteket is. Keddtől retrográd irányban kezd haladni a Merkúr és pár hét alatt visszatér a Bika termékeny részéhez, a Pleiadok csillaghalmazon át! Talán érzékelitek mostanában, hogy gondolatokat, ötleteket, szellemi munkát illetően rendkívül termékenyek vagyunk egy ideje, nos, ez még jobban fokozódni fog és arra érdemes hangsúlyt fektetni, amit örömmel csinálunk, ami tényleg egyedileg a saját teremtésünk, gyermekünk! Emberi kapcsolatokban visszatérő lehetőségeket kapunk arra, hogy az eddig megbeszéletlen, elmondatlan dolgok végre sorra kerüljenek, de a hangsúly itt az egyéni fejlődésen van a kommunikációs blokkok feloldásában.

 10-én már érezhetjük, hogy 11-re virradó éjszakán a Jupiter a Kos jegyébe lép. A kiterjedés, a sokasodás, gyarapodás princípiuma a Jupiter, illetve a hit, bizalom, életkedv, életöröm, az igazság és a bölcsesség jelölője is. Az új kezdet, az új minőség beköszönő energiái nagy erőkkel jelennek meg! Az elmúlt időszak arról is szólt, hogy szembesüljünk saját önsorsrontó mechanizmusainkkal, különösen az önsajnálat, mártíromság, áldozatszerep, szenvedésprogramok voltak előtérben és ezektől tudtunk megtisztulni. A tiszta lelkünk, tiszta érzékelésünk próbája is volt ez az időszak, arról is szólt, hogy ne hagyjuk befolyásoltatni magunkat. Most a kos Jupiter időszakában erőteljesen kitörünk ezekből az energiákból és egyből átállhatunk az akaraterős, bátor, nyílt minőségbe. Annak jön ideje, hogy új és magasabb minőséget indítsunk el, amelyben az igazság és az életöröm kap teret! Figyeljünk arra, hogy hol, miben, hogyan érdemes szívünkben nyitottabbnak lenni, mikor van lehetőségünk a szeretet és igazság nyílt kimutatására!

Zentai Anna