2022. június 18. – 19. – Beavatások, égi áldás, erőnyerés…

A mindennapok megélései során beavató élményeink most szólnak a feltétlen szeretetről, amellyel megérthetjük a másik oldalt, a különböző működéseket, de szólnak egyben arról is, hogy ha beleállunk az erőnkbe, ha elfoglaljuk saját életünkben lévő, minket megillető, központi helyet, akkor tudunk minőségében jobb életszínvonalon működni.

A felvállalás ideje közeleg – hétfőn áll együtt a Nap a Betelgeuse csillaggal, Nimród Tejutat tartó vállával! – így egy fontos, belső döntésre készülünk már a hétvégén, vasárnap ez különösen erősen érezhető már. Az égi rendező most megkérdezi: vajon vállalod a magasabb szintű utat? Viszed azt tovább, ami hozzád tartozik? Előtte azonban még fontos dolgok érnek be.

SZOMBATON új irányokat mutató, felszabadító álmok érkezhetnek, amelyek egyben segítik visszanyerni erőnket, megérteni annak használatát. A Chironnal együtt haladó Mars a Kos jelében üzeni, hogy a férfi aspektus, a férfi minták gyógyulásának idejét éljük. Kiemelten ide tartozó minőségek, amelyeket most gyógyítani, emelni, erősíteni tudunk magunkban: igaz és szabad akarat érvényesítése, kezdeményező készség, bátorság, egyenesség, a szeretet nyílt kimutatása, erőbefektetés, tudatosság, szellemi emelő erő. Érdemes ezeken egyenként is elgondolkodni, hogy ki miben, hogyan éli ezt most és milyen előrelépést, fejlődést, beindulást jelentene, ha még magasabb szinten művelné ezeket.

A délután folyamán érdemes lelassulni – ez most könnyű lesz – figyelni a lélek rezdüléseire, érzésekre, intuícióra. Lélekben a múlt tisztítása zajlik.

A késő este folyamán egzakt, de egész hétvégén aktív a Vénusz és a Szaturnusz fényszöge, amely égi áldást jelent emberi kapcsolatainkra. A Vénusz jelöli azt a teremtő erőnket, amellyel kapcsolatainkat és földi megéléseinket, azok széppé és kellemessé tételét működtetjük. Ő most a Bika csillagkép termékeny erőket mozgató részénél jár. A Szaturnusz a megszentelés erejét hozza el, vagyis a magasabb égi rendezés szerint (szívünk szerint) megmutatkozik, hogy mi az, amin égi áldás van, mi az, ami megszentelődhet – ennek a folyamata zajlik akkor, amikor lehetőséget kapunk meghaladni az eddig megszokott, kényelmes komfortzónát, kiugrani a langyos vízből, a mások felől vélt elvárásokból, szenvedésprogramokból, amelyek ismét és ismét ugyanazt a kört futtatnák velünk, mert nem tartjuk elég jónak, érdemesnek, értékesnek, méltónak magunkat adott dolgokra… Ezt most ideje meghaladni! Bármit ismételtünk eddig teremtéseinkben, bármi volt az, amitől féltünk, tartottunk, most ideje ezt felismerni, hogy meghaladhatóvá váljon. Megmutatkozhat a küszöb, a határ, amelyet magunk hittünk, teremtettünk, régi megszokásaink alapján. Másik olvasatban, amikor már a szívünknek kedveset merjük élni a fizikai szinten is és nem menekülünk valódi önmagunk, érzéseink, vágyaink elől, akkor ez a fényszög a szerelem szentségének élményét adhatja. Mindemellett biztosan hozza azt a megélést is, hogy visszatekintve eddigi tapasztalatainkra, tudhatjuk, hogy mitől van ideje szabadulni, megtisztulni, könnyebbé válni, milyen kapcsolati mintázatokat tudunk most elengedni, amelyek által termékenyebbek, kiegyensúlyozottabbak, harmonikusabbak leszünk. Fejlődhetünk a bizalom, stabilitás témáiban is.

VASÁRNAP a lélekben már a jövő építése zajlik. Hajnali-reggeli álmaink (a Vénusz-Neptunusz idején) a múltból hozott erőket, érzelmeket hívják újra életre, de előre is mutathatnak, a ‘hogyan tovább’ irányába. A képzeletnek most kiemelt teremtő ereje van és a lélek is tisztán üzen az álmainkon keresztül. Az érzékelés, az azonosságok és egység meglátása segíti az anyagi teremtéseket. Tovább fokozódnak aztán az energiák – hétfőn már mély transzformációnk csúcspontjára érünk ez a hétvégén is érezhető, szenvedélyes megélések találnak ránk, lehetőséget kapunk szintlépésre, megújulásra, emelkedésre.

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Június 19-én Szeretet Ünnep a MagNet Házban!

Részletek:  https://piramistana.com/szeretet-unnep/