2022. február 25. – 26. – 27. – Hétvégi csillagüzenetek

2022. február 25. – 26. – 27. Hétvégi csillagüzenetek


Bármi történik odakint, az én felelősségem, hogy hogyan reagálok rá. Ami kint történik, az bennem beaktiválhat öntudatlan programokat, régi rossz élmények maradék, kitisztítatlan rezgéseit, de ezek felett nekem van uralmam és felelősségem. Aminek a frekvenciáján rezgek, azt sugárzom ki, így vagyok része az egésznek, így vagyok része a teremtésnek.


 A Nap és a Jupiter a Vízöntő csillagkép második csillaghullámánál jár, ahol a kiömlő víz – a kiáradó energiák – a jövő irányába folynak, a földre zúdulnak. A Zodiákus körén a Halak jelében jár a Nap, a Jupiter és a Neptunusz, így mindannyiuk felett a Neptunusz uralkodik – az érzésekkel és fantáziával való teremtés, a befolyásolásmentes, tiszta érzékelés most hangsúlyban van. Magas szinten rezegtetve – azaz minden külső, lehúzó hatástól mentesen – ez a mély harmónia és egység állapota.

Egy nagy sorskör zárása zajlik, ahol mindazt, amit megtanultunk, már működtetnünk érdemes. A Vénusz és a Mars szerelmes egysége a Nyilas csillagkép Tejútról leérkező részénél járva, a szerelem ereje által az isteni erőket hozza le. Vajon megértettük az emberi kapcsolatokról szóló tanításokat? Mostantól kiderül, mennyire tudjuk ezeket működtetni, anyagba önteni.

 Pénteken és szombaton a Hold a Tejúton jár, szombat déluántól szállítja le az ott felvett gyógyító, emelő, beavató erőket. E két napban a gyógyítás ereje – a lélek és a test gyógyításáé is – fokozottan működik. Különösen jó idő ez a gyomor, az emésztés szerveinek és az anyasággal kapcsolatos szerveknek a gyógyítására, de álmaink és intuícióink is erősödnek.

 A hétvégén már a Nyilas csillagképben jár a Hold és vasárnap estére a Bak fejéhez ér, ahol a múlt emlékei köszönnek vissza most lélekben, így látunk rá fontos felismerésekre.

 Vasárnap a Hold elvonul a Vénusz, a Mars, majd a Plútó alatt is, így lelki erőkkel, érzésekkel kapcsolja össze őket és egy erőteljes, szenvedélyes lelki folyamatról üzen. Délelőtt ösztönből és lélekből induló, új kezdetre sarkalló impulzusokat kapunk, majd a lélek és a család, az otthon békéje, harmóniája erősödik, egyben a vágyaké is, ezután mély átalakulás és gyógyulás jön a léleknek, nagy erők mozdulnak meg (kívül-belül), hogy minőségi megújulás történhessen.

Vasárnap este a Hold a Vízöntő jelébe lép, így e belső folyamatot követően, amely a még bennünk esetlegesen meglévő gátlásokra, meghaladni valókra is rámutatott, estére már a felszabadulás szele érkezik. A hétvége így nagyon erősen szól arról, hogy felfigyeljünk megakadásainkra és megértsük, mennyire fontos elhagyni a megszokott komfortzónát! Vajon mi az, amit most ideje másképp csinálni? A szabadság és megkönnyebbülés a komfortzónán túl vár ránk.

Zentai Anna