2021. szeptember 16. – 17.

2021. szeptember 16. csütörtök – 17. péntek

Sokan mondjátok, írjátok, hogy mostanában rendkívül intenzív napokat éltek, sűrűek a teendők, egymást érik a tennivalók és az élmények. Mégis, ha jól figyeltek, akkor mindez csupán a felszínen zajlik… Belül ott nyugszik, békében és stabilan az a középpont, amelybe belehelyezkedve megnyugvást találtok és harmóniát, amelyen át csak megfigyelitek a külső történéseket, hullámzásokat. Az isteni minőség ez a mag. Az isteni minőséghez tartozó fogalmak: a maradandó, az örökkévaló, a mozdulatlan. Csak a felszínen, az anyag állandó körforgásában élhető meg a változás, a folyamatos átalakulás.
Ezt az állapotot úgy lehet harmóniában és békében megélni, ha egyszerűen belehelyezkedünk a MEGENGEDÉS állapotába, a JELENLÉTBE és ebbe a belső, stabil középpontba – önMAGunkba. Egyszerűen csak megengedésben vagyunk mindennel és mindenkivel. Engedjük, hogy az legyen, ami éppen van. Jelen vagyunk annak. Ez az állapot könnyed és laza. Nincs benne feszülés, nincs akarás. Rég túl van már ezeken. Csak van. Létezik. És megenged mindent és bármit. Ezzel együtt egy olyan bizalom alakul ki – önmagunkban, felsőbb rendben, égiekben, univerzumban, mindenben -, amely magától értetődő és szelíd erővel segíti utunkat.
A CSÜTÖRTÖKRE virradó reggelre álmainkon át a MÚLT üzen hangsúlyosan. Lelki társakkal is kapcsolódhatunk, lelkünktől érkezhetnek fontos üzenetek. A reggeli órákban intenzív érzésekkel, lelki gyógyulással és megújulással indulunk útra. Az érzéseinkben rejlő teremtő hatalmat használjuk tudatosan arra, amire valójában szeretnénk! Nyissunk az érzésekre, engedjük érezni a lelkünket!
Ez a nap kiemelten szól az emlékezésről. Arról, hogy ideje visszatekinteni a múltba és észrevenni – a lelkünkkel – az igazán fontos dolgokat. Az esti órák szintén adhatnak egy löketet ahhoz, hogy ellépjünk a múlttól és beinduljanak a dolgaink, hogy kiálljunk önmagunkért és visszanyerjük erőnket. Estére egyre jobban felerősödhet bennünk az a tudatosság, hogy valójában magunk felelünk azért, hogy milyen életet élünk és teremtéseink hatalma egyedül a saját kezünkben van! Fokozódik az inspiráció arra, hogy érdemben tegyünk önmagunkért, sorsunk jobbításáért – mindehhez kapjuk a tiszta rálátást is! Most átláthatjuk azt a helyzetet, amiben vagyunk, ezzel a megoldáshoz is közelebb kerülünk!
PÉNTEKEN intenzívebb álmokat élhetünk meg, sok regenerálódás, megújulás és transzformáció zajlik az álom síkján. Lecserélhetjük azokat a gondolatokat és hitrendszereket, amelyeket eddig az életünk vezetéséről, a dolgaink irányításáról alkottunk – ha más, külső személyeknek adtuk ki az irányítás engedését a saját életünk és érzéseink felett, akkor azt ideje visszavenni!
Ez a nap kiemelten szól az emberi kapcsolatok és a párkapcsolatok vizsgázásáról, felülbírálásáról, éréséről. A Hold, a Vénusz és a Szaturnusz kapcsolódása segíti ezt a folyamatot. Ideje van, hogy rájöjjünk, mely elképzelésünk, érzésünk és kapcsolódásunk életképes. Vajon mi az, ami kiteljesít bennünket és mi nem? Hol hazudtunk magunknak azért, hogy ne sérüljön a szívünk? Milyen önkorlátozó hiedelmeket érdemes meghaladnunk ahhoz, hogy nyissunk az érzésekre, a kapcsolódásokra, az örömökre?
Már a reggeli órákban tetőzik ez a folyamat. Belső fókuszáltsággal, lassú haladással, jelenléttel, figyelemmel, angyal segítséggel, alázattal, önmagunkhoz való őszinteséggel és a lelkünk tisztaságát, épségét védő határok felhúzásával most többre megyünk. 17 és 20:30 között aztán egy oldási folyamat zajlik. Érdemes új és tágabb nézőpontot beengeni, ragaszkodásokat elengedni és előre nézni!
További kulcsszavak: lépésről lépésre való tisztulás, angyal női minőség, tudás élésének ideje, felvállalás, hívatás, magasabb világokra való érzékelés.
A Nap megérkezett a Szűz csillagkép terébe – az elinduló, elrugaszkodó, múlttól ellépő lába alatt haladva üzeni, hogy minden cselekvésünk most arról szól, hogy magunk mögött hagyva azt, ami idejétmúlt és nem építő, elindulunk, még inkább befelé haladunk. A Fény keresésére induló Lélek napjai ezek.

Zentai Anna
Kép: Pinterest