2021. november 29. hétfő

2021. november 29. hétfő

Ideje meglátni és megérteni, hogy az igaz szeretet a legfontosabb és a világon minden egyes ember ehhez a szeretethez kíván visszatalálni, ebben tud kiteljesedni!
Bárki bármilyen problémával küzd, vagy bárkit gondolunk is rossznak, bármiben is más a gondolkodása, vagy a magatartása, mint a mienk; bármilyen, számunkra megítélt, érthetetlen minőségben működött eddig, annak oka csupán egy lehet: hogy sérült a szeretetben, amely felé áramlott, hogy jobban kellett volna szeretni őt és ez a szeretethiány áll minden viselkedése, megnyilvánulása és hirendszere mögött! Aki pedig ezt megérti, már nem ítélkezik soha többé…
Hétfőn hajnalban áll együtt a Nap és a Merkúr, ennek a fényes együttállásnak az üzenetei pedig álmainkban megmutatkoznak! A világos rálátás, a rálátó megértés, illetve az egyértelmű, világos közlések ideje jött el! A Nap-Merkúr mögött a Skorpió és a Kígyótartó csillagképek ragyognak. A Nap az Al Niyat csillag felé közelít, amely a szívet védő pajzs (!), szerdán áll együtt vele, így ez az igaz szeretet és a szív védelmének ideje, de már kedden érezzük ezt. Ezután pedig csütörtökön áll együtt az Antares csillaggal, a Skorpió szívével, amely stabilan tartja az emberi és isteni világot is – és ez a rezgés nem más, mint az Igaz Szeretet! A valódi, a legmélyebb, a legigazabb.
A Merkúr már szerdán együttáll az Antares csillaggal, ezt is érezzük már kedden. Így ezek a napok a szeretetteljes, szívből jövő szavak napjai! Most érdemes figyelni arra, hogy miről és hogyan szólunk, hogy a szeretet ereje nyilvánuljon meg a szavainkon keresztül, a legapróbb, hétköznapi találkozásokban is! Mindezt jelentősen fűszerezi a hétfőn egzakt Mars-Neptunusz trigon, ami az az erő, ami Egységbe kovácsolja az embereket, a lelkeket, a világot! A Neptunusz (egység bolygója) a Halak jelében (egység jele) és a Halak csillagkép visszaúszó halának csillagai alatt (egység csillagképe, múltból hozott erőkkel) triplán hozza az Egység üzenetét, erejét! Ezért is a fenti kezdő gondolatsor… Ideje észrevenni, hogy valójában mind Egyek vagyunk! Nincs jobb, vagy rosszabb, nincs kisebb, vagy nagyobb… Szabad akarat van, tudatossági szintek vannak a fizikai időben, ami miatt lehet szeretettel és határozottan kezelni helyzeteket, embereket, ha ez szükséges. De valójában Egység van, Szeretet van, Rend van! Természetből fakadóan.
Bármit, ami eddig kérdéses volt, most érthetünk meg igazán – a Nap-Merkúr világosságot és megértést hozó egyesülése mély ébredésekkel jár együtt és nagyon mély szeretet-erőket mozgat!(Nap-Merkúr egzakt ideje: hétfő 05:39, Mars-Neptunusz trigon: hétfő 15:09)

Zentai Anna