2021. november 09. kedd

2021. november 09. kedd

A jelenleg áramló energiákat érdemes arra használni, hogy felszínre hozzuk az eddig elfojtott érzéseket, kimondatlan szavakat, elnyomott késztetéseket, akár kisírjuk a visszatartott könnyeket, vagy szembenézzünk az eddig kitakart, mellőzött dolgokkal. Ha engedjük zajlani a folyamatokat és nem lépünk ki belőle, a megengedés, az őszinteség, a nyitottság és a szembenézés kioldást, feloldozást, megkönnyebbülést, elsimulást tud hozni. Oldások és tisztítások ideje is van, aki bátor, aki kész elengedni és megengedni, annak számára új dimenziók nyílhatnak meg.
Él az a verzió is, hogy hirtelen jött ötletektől kaphatunk szárnyra, felfedezéseink, bevillanó, előre mutató gondolataink segítenek az elengedésben, a megértésben és az alkotásban, a teremtésben is. Az akarás, az erőfeszítés, a görcsösség most sem – amúgy máskor sem – visz előre. Megoldókulcs lehet viszont az alázat, a jelenlét, a felelősségvállalás, a figyelem és az engedés.
Kedden napközben, főként déltájban lelkünk finom rezgésekkel, de egyértelműen üzen. Lelki-érzelmi folyamatok zajlanak, lelkünk kerülhet harmóniába, amellett, hogy a lezárások, véget érések is támogatva vannak. Késő délutánra, kora estére aztán mélyebb és intenzívebb impulzusok érhetik lelkünket – az érzelmek szenvedélyessége, a lelki megújulás, az összpontosított átváltozás és gyógyulás ideje ez. A Hold és a Plútó együttállása rövid időre hozhat érzelmi szélsőségeket, ám a célja az, hogy magasabb dimenzióba érkezzünk, hogy magasabb világokhoz kapcsolódva, önmagunkat felvállalva éljünk lélekben is teljes életet, éljünk azzal a tudással, amit már megszereztünk, használjuk eleve meglévő képességeinket, nyissuk meg szívünket és merjünk érezni, érzékelni; váljunk biztossá saját érzéseinkben!

Zentai Anna 

Kép: Pinterest