2021. március 02. kedd – 03. szerda

2021. március 02. kedd – 03. szerda

20210301_150543

A Halak jelében járó Nap üzenete, hogy most van itt az ideje beteljesíteni egy-egy adott sorskört, folyamatot, lezárni köröket, helyzeteket, mellyel már nincs dolgunk, befejezni, végigvinni munkákat, ugyanakkor összegezni az elmúlt idők élményeit, lelkünk mélyére nézni, visszavonulva megpihenni és feltöltődni. A múlt összegzése és a jövőért, az újért való erőgyűjtés együttese szükséges a hamarosan elinduló új időhöz – most azonban még a jelenben a töltődés, harmóniateremtés dominál. Felfedezhetjük, mivel-kivel érezzük az egységet, hol találunk azonosságokat az életünkben. A halak Nap ugyanakkor a csillagos égbolton a Vízöntő csillagkép alatt jár, annak is második fényvízhulláma alatt, amely már a jövő érdekében történő megtisztulásról üzen! Ez az idő tehát a legalkalmasabb arra, hogy új és szebb jövőt teremtve lezárjuk azt, amit nem érzünk magunkénak, boldogítónak, méltónak és örömtelinek az életünkben és ez által felszabadulva, már az új minőségnek készítünk helyet!

KEDDEN a Hold is a boldogabb, teljesebb jövő érdekében történő lépések megtételét segíti. Éppen déltájban halad el a Spica csillag alatt (Szűz csillagkép előrelépő, megérkező lábfeje) és kapcsolatban áll a Plútóval, a radikális átalakulás, a minőségi szintemelkedés erejével! Ma tehát könnyen teszünk meg nagy lépéseket is, illetve minden kis lépésünk is egy új, magasabb minőség teremtődését segíti. Fontos, hogy ehhez cselekvővé, aktívvá kell válnunk, nem elég várakozni, át kell vennünk az irányítást sorsunk irányítása felett! E napon ugyanakkor az intuícónk és az érzékelt jelek követése is fontos.

SZERDÁN a Vénusz együttáll a Sadalachbia csillaggal a Vízöntő csillagképben és így kerül kapcsolatba az Uránusszal, a tudattágító, felszabadító, tisztulás általi megváltódás lehetőségét jelölő princípiummal. Igazi nemes, méltóságteljes, ereje teljében lévő női energiák áramlanak ezen a napon! Eddig megélt élményeink, tapasztalataink által most leszűrhetjük a tanító meglátásokat. Kapcsolatokat tisztázni és tisztítani most van idő. Kifejezetten kedvez ez a nap a női minták, női működéseket érintő hitrendszerek megtisztításának, de akár a pénzt, anyagi biztonsággal kapcsolatos viszonyunkat és bizalmunkat érintő érzések megerősítésének is. Lelkünk igazi, mélyről jövő, elemi vágyait is ideje van felszabadítani, de megélhető az ihletettség akár a művészi alkotásban is.

A szellemi emelkedést és férfierőt is jelölő Mars mától a Fiastyúk (Pleiadok) csillaghalmaz alá érkezik és 6-ig e csodálatosan szép és termékeny csillagtérben jár! Kétévente történik meg ez, amikor is a férfierő a legtermékenyebb időszakát éli! Ebben a pár napban bármibe fogunk, az sokszoros erővel gyarapodik és terem! Erőnket, főként szellemi erőnket és gondolatmagjainkat most rendkívül termékeny földbe vetjük. Legmagasabb szinten a Mars a szeretet egyenes, nyílt kimutatása! Minden ehhez szükséges erőt és bátorságot is magunknak tudhatunk általa.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére, április 30-ig szóló, részletes asztrozófiai útmutató folyamatosan rendelhető e-mailen keresztül, most kedvezményesen, 2000.- értékben!

A nyári szegedi táborokra már csak néhány hely van, ugyanitt lehet jelentkezni ( részletek: 

“Csillagkalandok” nyári tábor 2021.