2021. május 15. szombat – 16. vasárnap- Hétvégi üzenetek

2021. május 15. szombat – 16. vasárnap – Hétvégi üzenetek

20210501_153831

Jelenleg abban a fázisban vagyunk, amikor az eddigi elképzeléseinket, megálmodott, megvágyott, megtervezett céljainkat már elkezdtük átültetni a láthatatlanból az anyagi, látható világba. Most öltenek testet az eddigi energiák és rezgések, amelyeket eddig előkészítettünk, betettünk a teremtő térbe. Most kezd formálódni és fizikai szinten is működésbe lépni az isteni minőség, amelyet már felfedeztünk az elmúlt időszak folyamán. Emellett tovább zajlanak a nagy, mély, belső felismerések, megvilágosodások is és egyre intenzívebb oldási, megoldódási folyamatokba kerülünk. Minél több régi energia tisztul ki, minél több akadályozó tényezőt oldunk fel, annál gyorsabban halad a teremtés és nyilvánul meg annak eddigi eredménye. Gyakorlatilag maga a teremtés is csupán tisztítás – minden, amire vágyunk, már itt van az anyagban és csak a bennünk lévő öntudatlan ellenállásokat, rezgéseket kell feloldani, kitisztítani ahhoz, hogy megmutatkozzon és megérkezzen hozzánk. A jelen napokban az élővé, működővé tétel, a termékeny erők használata, önmagunk megdolgozása egy magasabb minőségbe lépésért, bizalom és stabilitás, erősödés és gyarapodás időszakát éljük.

A Jupiter bolygó, az igazság, hit és bölcsesség princípiuma a Halak jelében folytatja útját, ez egy nagyobb sorskör zárását is jelenti. Mivel a Jupiter kb. 12 év alatt tesz meg egy kört a Zodiákus évkörön, így érdemes most kicsit elgondolkodni az utóbbi 11-12 (vagy 23-24) évünkön, mint egy folyamaton, ami most a végéhez közeledik! A legmélyebb érzéseket, a mély érzelmek kiáradását, a mély lelki igazságokat éljük és tapasztaljuk a halak Jupiter korszakában. Most valóban átélhetjük, hogy milyen az, amikor – bármi is van a felszínen – mélyen belül tudjuk az igazat. Végtelen érzések, érzelmek árasztanak el, ha a szívünk igazsága szerint élünk és választunk, akkor a végtelen és mély harmónia találhat ránk. A végső igazságokat találhatjuk meg a most következő hónapokban és a legmélyebb bölcsesség válik érzékelhetővé.

Szombatra virradó álmaink is erről mesélnek. A Jupiter mögött ugyanakkor a Vízöntő csillagkép ragyog, így továbbra is az igazságok tisztázásának és a tiszta tudás megmutatkozásának van ideje. Igazmondó, lelket kitáró álmokkal üzenünk magunknak és lélktársainknak. Ezen a napon érdemes ráérzékelni saját isteni minőségünkre, adott helyzetben tanácsot kérni Felettes Énünktől, tudatosítani, hogy nem csak földi énünk létezik, de egy magasabb, isteni részünk is ugyanúgy együttműködik velünk a hétköznapokban és általa minden tudás a rendelkezésünkre áll! Elindulások, útra lépések, döntések, illetve a múlt emlékein való merengés, emlékezés, a múlt megtudása általi felfedezések napja is a mai.

Vasárnap már felszabadító, könnyedséget hozó álmok jönnek, melyek igaz vágyaink felé segíthetnek. A reggeli órákban intenzív, erőteljes lelki folyamatok zajlanak. A lélek erejét, a lelki akaratot, motivációt érzékelhetjük. Ha eddig azt vettük észre, hogy megadtuk magunkat más akaratának, nem mertünk eléggé kiállni önmagunkért, akkor most sikeresen hívhatjuk be azokat az energiákat, amelyekkel erre már képessé válunk. A Vénusz ugyanakkor egyre közelít a Bika csillagkép Tejútra néző, ragyogó szeméhez, az Aldebaran csillaghoz, a világ egyik tartóoszlopához! (Hétfőn állnak együtt.) Egyre tisztábban látjuk kapcsolatainkban az isteni minőséget és érzékelhetjük magunkban a bizalom erejét!

Zentai Anna