2021. május 07. péntek – 08. szombat – 09. vasárnap

2021. május 07. péntek – 08. szombat – 09. vasárnap

20210427_172836

A lelkünkből, energetikai rendszerünkből és a testünkből is folyamatosan tudnak tisztulni most azok a méreganyagok és rezgések, amelyeket eddig felhalmoztunk, de már nincs rá szükségünk. Egészen a jövő keddi újholdig tart ez a folyamat, majd megtörténhet az új kezdet, már egy letisztult minőségben.

Pénteken a Hold a Halak csillagképben vándorolva, a múltból visszatérő minőségeket hangsúlyozza. Érezhetjük, mihez van ideje visszatérnünk, mit van ideje visszahívnunk, amellyel megoldást találhatunk a jelen helyzeteire. A reggeli-délelőtti órákban kapcsolati működéseket értünk meg, ami előbbre segít és a lélek harmóniáját élvezhetjük.

Szombaton a Vénusz és a Jupiter kvadrát fényszöge kaput nyit az eddigi elképzelések megvalósításának és a termékeny igazság térnyerésének! Az emberi kapcsolatainkról most rendkívül nagy felfedezéseket tehetünk, a kapcsolatokban való tanítások jelentősek! Igazmondó álmok és megérzések kísérik napjainkat. A Fiastyúk alá érő Vénusz a termékenység, sokasodás erejét hozza, a gyarapodó eredmények örvényébe kerülünk. Minden gondolat, érzés és tett sokszoros erővel terem e hétvégén!

A Vénusz, a Jupiter és a Plútó háromszöge által most az emberi működések eddig láthatatlan oldala is feltárul és ez segít, hogy anyagba öntsük elképzeléseinket, hogy harmóniát és békét, bizalmat és biztonságot teremtsünk. Felfedezéseink által nőhet a magabiztosság, a stabilitás kívül és belül, önmagunkban és egymásban is. Vasárnap a Vénusz már az Ikrek jelébe lép, ettől kezdve a békülő beszélgetések, a termékeny szellemiség és kommunikáció ideje jön el. A kapcsolati tanítások, megértések már szavakba öntődhetnek, beavató üzeneteket hozva. Csillagképileg az Aphrodité istennő felügyelete alatt álló Bika csillagzat felett halad a Vénusz, az égbolt legtermékenyebb részénél! Művészi munkákban, gyermekáldás segítésében, szép és harmonikus dolgok megteremtésében és kapcsolatainkban az évkör legtermékenyebb idejét éljük! Mindezt most segítik a múlt terheinek letételei, a múlt tisztázása, az összefüggések tiszta átlátása is.

Vasárnap érdemes pihenni és a láthatatlan miértek, okok kutatásával is foglalkozni. A lélek most is érzékelteti a múlt visszatéréseit, de már az új kezdet szelei fújnak. Az igazságok, a kapcsolatokat és az életünket átszövő törvényszerűségek folyamatosan tisztulnak előttünk. Egyre mélyebb, nagyobb felismerések állnak azok rendelkezésére, akik tudatosan haladnak és nem állnak meg a felszínen láthatónál, nem kifelé, hanem befelé figyelnek.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021-es év második harmadévére szóló, részletes asztrozófiai útmutató megrendelhető, minden ezzel kapcsolatos részlet és a rendelés menete az alábbi linken található:

2021. második harmadévének asztrozófiai útmutatója megrendelhető!