2021. május 05. szerda – 06. csütörtök

2021. május 05. szerda – 06. csütörtök

20210501_144908

A Cet feje felett lassan elhaladó, Kos csillagkép alatt vándorló Nap a fény, a világosság erejét ontja ránk. Az elmúlt pár hétben kiemelten érkeztek a mély, belső felfedezések, önmagunk mélyebb működéseire való rálátások, melyek tisztító ereje a szokásosnál is erőteljesebb lehetett. Mindez annak érdekében történik, hogy tisztába jöjjünk önmagunkkal, saját teremtéseinkkel, rálássunk arra, mivel tartottuk még távol magunktól a vágyott minőségeket, uralmunk alá hajtsuk életünk irányítását és olyan életet élhessünk, amelyet valóban megálmodtunk magunknak!

A szerdára virradó álmok a tisztulás és szabadulás jegyében érkeznek, lélekkel és érzésekkel telve. A Merkúr ma még a Fiastyúk csillaghalmaz alatt járva, a kommunikációban való termékenységet erősíti. Szóban és írásban egyaránt termékenyek lehetünk, de a bennünk élő gyermek is erőre kap most és a gyermekek foganásának is jelentősen kedvez ez a nap. Estére lelki erőnk növekszik, intenzív érzelmek inspirálnak felemelkedésre, lelki fejlődésre, önazonosságra, külső és belső otthonteremtésre, hazatalálásra.

Csütörtökön az álmok ismét a tisztulást támogató üzeneteket hozhatnak. A Hold már a Halak csillagképben járva, a múltból visszatérő minőségeket hozza el a lélek szintjén. E napon (magyar idő szerint 13:24-kor) egzakt a termékeny Vénusz és a szenvedélyes Plútó tüzes, emelő kapcsolódása. Érzékiség, teljes erőbedobás, mindent vagy semmit – állapotok lehetnek jellemzőek e napokban. A vénuszi energiáink most regenerálódnak, gyógyulnak, beleértve a női minőséget, nőiséget és női mintákat, a termékenyítő erőket, a művészi tehetséget, alkotóerőt, a harmóniateremtő képességet, az emberi kapcsolatokról alkotott elképzeléseinket, kapcsolati mintákat is. Ezen a napon tetőzik a serkentő késztetés, a motiváció arra, hogy teljes, radikális, gyökeres megújulást vigyünk véghez, a termékenyebb, harmonikusabb, boldogabb életért és kapcsolatokért. Párkapcsolatok újjászületése, minőségi szintemelkedése időszerű!

A Plútó jelenlegi helyzetéből adódóan ismételten felhívom a figyelmet arra, hogy akkor tudjuk magas szinten, építően és felemelően használni és megélni az ő erejét, ha most már valóban ÉLÜNK az eddig megszerzett tudásunkkal! Ha mindazt, amit az elmúlt években megtanultunk, megtudtunk, most már a hétköznapok gyakorlatába ültetjük! Bármiben is veszünk észre elakadásokat, mindez feloldható azzal, ha elővesszük és éljük, működtetjük, gyakoroljuk a tudásunkat – és mindezt természetesen nekünk kell megtenni, saját magunknak és nem kívülről várni, hogy valaki helyettünk oldja meg a dolgainkat.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021-es év második harmadévére szóló, részletes asztrozófiai útmutató megrendelhető, minden ezzel kapcsolatos részlet és a rendelés menete az alábbi linken található:

2021. második harmadévének asztrozófiai útmutatója megrendelhető!