2021. január 23. – 24. Hétvégi üzenetek

2021. január 23. – 24. Hétvégi üzenetek

20210119_154421

Szombaton a hónap legtermékenyebb napja köszönt ránk. Érdemes figyelni érzéseinkre, gondolatainkra, arra, hogy milyen állapotra, rezgésre hangoljuk magunkat, hiszen ez teremtődik, sokszorozódik. A Vízöntő jegyében csoportosuló égitestek (Nap, Merkúr és a két bölcsességbolygó) egyre jobban felerősítik az új és más lehetőségekre, könnyedebbségre való nyitottságunkat, ami minden helyzetben megoldáshoz vezethet – hiszen csak a leszűkült, beszűkült lelki és szellemi állapot teremt rossz érzéseket és helyzeteket. Most tisztulásnak, szabadulásnak, a korlátokból való kitágulásnak van ideje, ebbe beletartozik most már a tisztázó kommunikáció és a felszabadulást hozó cselekvések megtétele is.

A Nap elérte a Jupiter és a Szaturnusz együttállását a Vízöntő jegyben, a Bak csillagkép Tejútra visszanéző feje alatt. A világosság fénye érkezik meg az emlékezés, a múltba tekintés által. Ráláthatunk sorsfeladatainkra is. Folyamatosan zajlik az isteni minőség felfedezése, a lelkünkhöz valóban tartozó dolgok, minőségek észrevétele, akár az emlékezés, akár a jelen megélései által. Ráláthatunk most komfortzónánk (önkorlátozásaink) határára, melyeket meghaladva megválthatjuk önmagunkat. Cselekvéseink meggondoltsággal, kitartással, a jelenlét állapotának békés, nyugodt megélésével járnak, mégis a tisztítás feladatáról szólnak. Ideje van a Fény anyagba ültetésének is! …hiszen életünk nem attól lesz teljes és boldog, ha a puszta fizikai szinten teljesítve vannak az igényeink, hanem attól, ha a lélek valódi hívásait ültetjük át és éljük meg az anyagban, a fizikai síkon! Ehhez viszont ideje megengednünk, hogy megmutatkozzunk, szabadon, önmagunkként és hogy ragyogjon a Fényünk!

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. (Ezt az egy felületet használom kommunikációra. A Facebook oldalon évek óta szabály, hogy nem használjuk a hozzászólás funkciót.)

A 2021. első harmadévére szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető 3000.- értékben, e-mailen keresztül.