2021. február 22-től 26-ig – a 8. hét üzeneteiből

2021. február 22-től 26-ig – a 8. hét üzeneteiből

20210220_120342

A tavasz első jelei már mutatkoznak, a természet éledezni kezd, de azért még a megtisztulást segítő hideg az úr.

Vasárnap este a Hold eléri a Betelgeuse csillagot, a Nimród csillagkép Tejutat tartó vállát! Érezhetjük a lelkünkben – és álmaink is üzenhetik – hogy itt az ideje felvállalni isteni küldetésünket, igazi utunkat, önvalónkat! Ez emel ki az eddigi körforgásból.

Hétfőn az idő a továbblépésről, új útra lépésről szólhat, de arról is, hogy kiállunk önmagunkért. Ez a nap kitűnően alkalmas a szülői minták rendezéséhez, oldásához. Felettes Énünkkel ma felvehetjük a kapcsolatot!

Kedden érdemes a Felettes Énünkkel kapcsolódni, beszélgetni, kommunikálni. Érdemes felsőbb önvalónknak kérdéseket feltenni és figyelni, jelen lenni a válaszoknak. A különbözőségek összeadódott erejével, összefogással tudunk ma megoldani helyzeteket. Az esti órákban mély érzelmeket élhetünk meg, legyünk jelen az intuitív sugallatoknak is!

Szerdán érdemes figyelni az álmainkra! Le is írhatjuk őket és fontos, hogy soha ne álljunk meg az első értelmezéseknél! Ezen a napon a megnyílás, a befogadás kérdésköre jelenik meg: vajon mire van idő megnyílni? Meg tudok-e nyílni arra, ami jó nekem, amit én magam is szeretnék befogadni? Illetve: vajon mi az, amitől ideje elhatárolódnom, amit nem kell fogadnom, mert nem hozzám tartozik? Az esti órákban hatalmas szellemi erőket vagyunk képesek megmozgatni teljességünk érdekében! Meglehet, hogy az életünk megváltoztatásához elég annyi, hogy képessé válunk másképp gondolkodni, pozitívabbá válni!

Csütörtökön az önazonosság építése erősen időszerű és az engedések, a megengedés és elengedés kérdésköre is. E napon tisztán és világosan láthatunk rá saját múltbeli cselekedeteinkre, amiből sokat tanulhatunk! A tanítás elsősorban arra vonatkozik, hogy örömben éljük az életünket és mi magunk irányítsuk azt, ne másoknak akarjunk megfelelni! Ez a nap a szellemi emelő erőké is! Álmaink üzenete hozza ezt leginkább.

Pénteken a feltételek nélküli, igaz szeretet megélése, állapota a főszereplő. Mindez most kiegészül a tiszta, őszinte vágyakkal, a kapcsolatok megtisztulásával, a múlt terheinek letételével, a szabad és kiteljesedett női létezéssel és szerelemmel.

Részletek a 2021. első harmadévére szóló útmutatóból:

Figyelem! Helyesbíts: 25-én csütörtökön a Nap és az Uránusz között nem kvadrát, hanem szextil fényszög van!

21-22-én a Nap elhalad a Vízöntő csillagzat legfényesebb csillagánál, a Sadalmelik szerencsecsillagnál. A víz, ami a lélek közege, nevét onnan kapta, hogy információt visz, szállít. Ha pl. a testünk eléggé hidratált, ha kellő mennyiségű folyadékot, tiszta vizet iszunk, akkor tudják angyalaink, szellemi segítőink is betölteni, adni az utunkhoz, kiteljesedésünkhöz, fejlődésünkhöz szükséges intuíciókat sugallatokat, gondolatokat és ötleteket. A Vízöntő maga is egy angyal, méghozzá a Tisztítás és Szabadság Angyala. Ezért is érezhetjük őket még közelebb magunkhoz, e csillagkép által. Ám amíg a Szűz a másik olalon bezárt szárnyú, úgy a Vízöntő egy kitárt szárnyú, nyitott tudati- és lelkiállapotban lévő, felszabadult angyal! Ehhez az állapothoz segít hozzá bennünket is az ő ereje. Most érezhető ez a legerőteljesebben, amikor az isteni fényünket, önvalónkat jelölő Nap áll együtt az ő alfa csillagával, melyben az egész csillagkép esszenciája benne van. A cselekvő tisztulások, a világos, fényes felismerések, a megtisztulás általi megváltódás és szárnyalás állapota tehát itt van, ha beleállunk önnön isteni mivoltunkba! Ráadásul a Nap ekkor együttáll a Világ egyik tartóoszlopaként ismert Fomalhaut csillaggal, amely a Déli Hal legfényesebb csillaga is. A hal a bőség és az egység üzenetét hozza el!
25-én újabb, igen erőteljes folyamat tetőzik, ezt is érzékeltük már egy ideje! Az akaraterőnket, az önmagunkért való kiállást, az életünk alakulásának erőit fogjuk most erősen a kezünkben és azt tehetünk vele, amit a lelkünk valójában szeretne! Szellemi és adott esetben akár testi erőkifejtéssel most bármire képesek vagyunk! A hit és akarat ereje mindent megmozgat! A már zajló változásokhoz lendületet kapunk, a változtatás történik, az új kezdet jelen van. Most érezhetjük át igazán, hogy milyen változásokat is akarunk! Az eddig lehívott tudást, az eddig működtetett gondolat-magokat most ültetjük anyagba! Ugyanakkor egy tisztító folyamat ismét a csúcspontján van éppen – a cselekvő tisztulás, a rendszer és a helyzetünk tiszta megértése, átlátása zajlik. Az előbbi lendületes, energikus, felemelő erejű aspektust hajnali álmainkban és reggel, az utóbbi tudattágító, megtisztító folyamatot pedig az esti-késő esti órákban érezhetjük a legjobban. Legyünk nyitottak új és más nézőpontokra, arra, hogy bármi lehetséges és az még jobb is lehet, mint gondoltuk! (Mars-Plútó trigon, Nap-Uránusz szextil)
27-én telihold van (09:17-kor egzakt). A Nap ekkor a Vízöntő csillagkép jövőt tisztító csillaghullámának védő ölelésében, a Hold pedig vele szemben, az Oroszlán csillagkép teste alatt, a Hydra felett ragyog, ereje teljében. Szabadság és sorsuralás, tisztaság és tápláló szeretet együtt jelenik meg, egymással kíván kiteljesedni. Az egyik oldalon a tisztító cselekvések már a szebb jövőt teremtik, a másikon az erő uralása az üzenet, a lélekre való rálátás és önálló irányítás, a kétségek és félelmek tudatos kiiktatásával.
28-án kapcsolati téren eljön a tisztítás és az egység ideje. Most rendkívül tiszta termékeny erők áramlanak, teremtéseink fokozottan működnek! Az ősbizalmat, a bőség állapotát lehet megerősíteni, terhelt női és kapcsolati mintákból lehet kilépni. Érezhetjük, kivel vagyunk egységben. Tisztázódhat múlt, jelen és jövő, leesnek terhek, a szabadság és öröm állapota az útmutató! (Vénusz-Sadalmelik-Fomalhaut együttállás)

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére, április 30-ig szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető 3000.- értékben, e-mailen keresztül.