2021. február 10. szerda – 11. csütörtök

2021. február 10. szerda – 11. csütörtök

20210208_162444

Szerdán a szellemi erőkkel, a gondolatok erejével való munka és tudatos teremtés a szokottnál is hatékonyabban működtethető. A múltbeli megéléseink megértése és tisztázása új kezdethez vezet. Fejlődhetünk abban, hogy kiálljunk önmagunkért, egyenesen, őszintén önmagunkat adjuk. Az emlékezés pillanatai, lelki élményei is hozhatnak felfedezéseket, lényegi dolgok érzékelését. Ez a nap kedvez az elmélyült koncentrációval végzett tevékenységeknek, de a szellemi önlegyőzésnek is.

Csütörtök reggelre a lelkünk, érzéseink kifejezése válik fontossá. Tiszta érzések kinyilvánításának, lelki beszélgetéseknek, múlt tisztázásának van most is ideje. A Nap ekkor áll együtt a Sadalsuud csillaggal, a Vízöntő csillagkép második legfényesebb csillagával, így két ragyogó csillag egyesült fényétől kapunk erőt a tiszta, felszabadult, örömteli létezéshez! Már az ősi asztrológiában is a szerencse csillagaként tartották számon a Sadalsuddot, kinek köszönhetően most a tisztánlátás és a cselekvő tisztítás egyaránt időszerű.

A Vénusz és a Jupiter együttállása a délutáni órákban a legerőteljesebb. E két bolygó a Fény őrzésének és a küldetések, sorsfeladatok vállalásának csillagképében, a Bak csillagai alatt találkozik, de felettük már a Vízöntő csillaghulláma ragyog, amely a múltbeli terheinktől való megtisztulás üzenete! Érdemes most észrevenni, hogy lelkünk és szemünk is felfigyelt már a körülöttünk lévő szépségre és bőségre! Vajon mi az, mik azok a dolgok, amelyek kedvesek és szépek a lelkünknek, szívünknek? Bármi, ami a szépséget, a harmóniát képviseli, most sok örömöt adhat, ugyanakkor tisztulhat is. Emberi kapcsolatainkat tekintve a vágyak kiáradásának, ugyanakkor az örömteli új lehetőségeknek és a kapcsolati működések megértésének, átlátásának is ideje jön. A Vénusz képviseletében itt van minden, ami a földi életben kellemes és kényelmes, a Jupiter által érkezik a gyarapodás és tágulás, bővülés, ugyanakkor a nőiséget és a párkapcsolatokat illetően is jelen van a tiszta igazságok felszabadító ereje! Fontos működéseket érthetünk meg mostanában az emberi kapcsolatokról, amelyek tiszta forrásból származnak – ezt onnan érezzük, hogy csak jó érzés, öröm, harmónia, béke érkezik meg e felismerésekkel. Ideje van annak is, hogy ha van kapcsolatunk, akkor szerelmesünkkel a kapcsolatunk újabb lépcsőfokára lépjünk.

Újhold köszönt ránk csütörtök este (egzakt idő: 20:05). A fényes Nap és a finoman világító Hold egyesülése az elmúlt időszakban való tisztításaink megkoronázásaként hozza el az új kezdet lehetőségét és azt az állapotot, melyben tisztán érezzük, hogy mit is akar VALÓJÁBAN a lelkünk! Ez az újhold most, a Vízöntő kitárt szárnyának óvásában, védelmező csillagfénye alatt, a múlttól való szabadulást, a megtisztulást, frissítő erőket, egység és bőség üzeneteit hozza el számunkra. A lelki késztetések, ösztönös indíttatások általi cselekvések ideje ez. Az új kezdet szabadságot, örömöt, szabad akaratból való teremtés képességét, kreatív alkotó erők feltámadását és a szerelem varázslatos megélésének szelét hozza…

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére, április 30-ig szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető 3000.- értékben, e-mailen keresztül.