2020. október 29. csütörtök

2020. október 29. csütörtök

kis

A Nap továbbra is az Angyal halovány csillagterében jár, ahol az számít, ami a szemnek láthatatlan… a Zodiákus körön ez most a Skorpió jegynek felel meg, a lelkileg termékeny, gazdag, ösztönösen cselekvő, belső hívásokban bizalmat erősítő, felszín mögé érzékelő aspektusunknak.

A Hold a Halak csillagainál úszva ma a múltból visszaköszönő lelki-érzelmi minőségekre tereli figyelmünket. Egy lelki ciklust zárunk e napokban, pénteken fogunk majd összegezni. Ugyanakkor a Kos tüzes jelében is jár a Hold, a lélek lámpása – így érzésvilágunk ma impulzív, energikus, lendületes. Az érzések nyílt, egyenes kifejezésének, a bátorságnak, a tervezésnek és nekifogásnak, új kezdetnek van ma ideje. Annál is inkább, mivel az esti órákban a Marssal áll együtt a Hold, így a lelkiség az erővel és egyenességgel fonódik össze! Lelki erőt, érzelmi akaraterőt érezhetünk magunkban, amelyet most elsősorban ahhoz kapunk, hogy az életünkbe hamarosan megérkező áldásoknak, ajándékoknak helyet készítsünk. Tisztító erő ez, amelyet önnön megtisztításunkra fordíthatunk, egyszerre tisztítótűz és átmosó, lángoló víz. Az új kezdet és az örömök szelét hozza el.

Az uralkodó Mars jelképezi a zárt rendszerből való kitörést, mely most a lélek hívásával együtt valósul meg. Ez szellemi kitörés és felemelkedés. Azoknál, akik nagyon elrejtik és nem merik megélni valódi érzéseiket és lelki hívásaikat, a Mars ereje lehet romboló arra nézve, ami nem boldogító a számukra. Ám ha igazán megbízunk a lelkünk hívásában, az érzéseinkben és megérzéseinkben, ha a Mars által képviselt rezgéseket az igazi vágyaink és igaz szabad akaratunk megélésére, megvalósítására fordítjuk, akkor mindez örömteli, építő és lelkesítő erőként fog megjelenni. Ma ez csak kisebb intenzitású élmény ugyan, de a már zajló folyamatokba besegít – mindenképp figyeljünk a lelkünkre! Itt az idő és a támogatás ahhoz, hogy merjük követni hívásait és új, magasabb minőség felé nyissunk! Mindent összevetve ez az este erőteljes lelki indíttatás egy új, szabadon élt, igaz és tiszta életre!

(Ajánlott olvasmány még az “Indulat és agresszió – mi van a háttérben?” című, 2019. januári írásom.)

Zentai Anna

KÉRDÉSED VAN? A “Kapcsolat” linken található e-mail címen keresztül nyugodtan felteheted.

Egyéni elemzésekkel nem foglalkozom.

Az aktuális programokról, előadásokról és workshopokról a Facebook oldal “Események” linkjén keresztül tájékozódhatsz (Facebook oldal: “Zentai Anna asztrozófus, önismereti tanácsadó”).

Kép: Pinterest