2020. november 28. szombat – 29. vasárnap

2020. november 28. szombat – 29. vasárnap

20201124_154235

Ez a hétvége alkalmas arra, hogy őszintén megbeszéljük a számunkra fontos dolgokat, a jövőre vonatkozó elképzeléseinket, az életünk irányát (amelyet a szívünk már eleve pontosan tud). A jövő igazságai mérettetnek meg – mi lesz jó, mi lesz helyes, mi valós a jövőt tekintve? Mindez támogatja a már zajló átalakító folyamatokat, a régi, elavult rendszerek, hitrendszerek leváltását. A Nap mindeközben vasárnap éri el a Skorpió szívét védő pajzsot! Az igazi, szívünk szerint való, szívünket éltető értékek védelme, megóvása időszerű. (A Nap-Antares együttállás kedden lesz.)

Szombaton a tudatosság és az új, magasabb szintű kezdet ideje van a lélek számára – a motivációt, az erőt az adja ehhez, hogy lelki szemeinkkel látjuk már a célokat. Továbbra is angyali erők segítenek a tisztulásban. Ugyanakkor, a Neptunusz látszólagos megállása az égbolton idejét mutatja tiszta érzékelésnek, rendkívül erős és tiszta intuitív sugallatoknak és útmutatásnak, az egység élményének, a mély érzelmek megélésének és ezzel együtt a teljes önazonosságot is igencsak segíti.

Vasárnap kicsivel élménydúsabb lehet a napunk. Hajnali álmaink intenzívek, segítő útmutatással érkeznek. Ez a nap több kisebb inspirációt, motivációt, lendületet ad a már zajló változásokhoz, a teljes önfelvállaláshoz. Rendkívül termékeny nap is egyben, hiszen a Hold most halad el a Pleiadok csillaghalmaz alatt – bármibe is kezdünk, az nagyon termékeny, eredményes most! Generáljunk sok-sok pozitív, örömteli gondolatot – egyáltalán, figyeljünk arra, hogy mi okoz igazán szívbéli örömöt a számunkra! Vasárnap este már érződik a telihold ereje is (hétfőn délelőtt lesz egzakt), melynek üzenete ekkor: az igazságok tisztánlátása és a valódi érzelmek kifejezése, kimondása; az egót építő dolgok elhagyása, az előre nem vivő, nem emelő és nem kiteljesítő minőségek elhagyása, lelki-érzelmi termékenység, a szellem és a lélek felemelő ereje, megértés és önkifejezés, a bennünk lévő öröm szabadon engedése.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.