2020. november 24. kedd – 25. szerda

2020. november 24. kedd – 25. szerda

20201119_135621

A Nap, isteni fény-lényegünk szimbóluma, megérkezett a Skorpió csillagkép ollójának csillagaihoz. Ideje, hogy levágjuk magunkról mindazt, ami nem az isteni minőséget képviseli, ami nem segíti felemelkedésünket. A további utunkon nagyon nagy lehetőséget kapunk arra, hogy tudatosságunkban és életminőségünkben szintet emelkedjünk – de ehhez most meg kell szabadulnunk mindattól, ami ezt már nem szolgálja! (…akárcsak Marlo Morgan: Vidd hírét az Igazaknak című könyvében, amikor a főhős ‘evilági’ ruháit és értékeit elégetik, mielőtt elindul a nagy útra..)

A Hold a következő két napban a Halak csillagképben halad, így az Egység megteremtésének, megélésének folyamatában van a lélek, a múltból visszatérő minőségek által. A keddi nap kitűnő minden mély beszélgetésre, jövő tisztázására, már álmaink is erről szólnak. Szerda estére egyre nő a lelkierőnk, ideje jön annak, hogy merjünk kiállni magunkért, érzéseinkért.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.