2020. november 20. péntek

2020. november 20. péntek 

20201119_135940

Gondolataink tudatos irányításának, meghatározásának most nagy szerepe van a belső folyamatainkat tekintve. Gondolataink határozzák meg az állapotunkat, gondolatainkkal teremtünk. Az Uránusz a Kos fejénél, a Nap a Kígyótartó kezénél jár – ez a kéz tartja a Kígyó Fejét, amely a szellemi erők szimbóluma.

A Hold, a lelkiség jelölője ma a Bak csillagkép alatt halad – lélekben van idő felvállalni önmagunkat, érzéseinket, a lelkünkkel való azonosságokat és így elindulhatnak a tisztázó, tisztító folyamatok. Egy nagy égi háromszög alakul ki az égen, amely tisztázó lelki beszélgetésekre, mély megértésre ad lehetőséget. A Hold, az Uránusz és a Merkúr háromszögében egy ideig ott rezeg a ‘tudni-mondani-érteni-tisztázni akarom’ feszítése, de ha valóban merjük, tesszük is, akkor ez hamar elillan és megtörténhet a megkönnyebbülés. A tiszta, őszinte lelkiség, az önazonosság, az érzések szabadsága és könnyedsége a cél, ez valósulhat meg. A lelkünkben valóban ott élő minőségek felvállalása, az önazonos, hiteles, őszinte működés jöhet létre. A múlt igazságai is mostantól kerülnek kimondásra és megértésre – különösen a hétvége lesz majd alkalmas arra, hogy mélyen és őszintén átbeszéljük a múltat.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.