2020. november 10. kedd – 11. szerda

2020. november 10. kedd – 11. szerda

nepis

Kedden a lelkünk legmélyéig ragyog az aranyló napfény, a lélek mélyének titkaira kapunk tiszta rálátást. Most az is napvilágra kerülhet, amit sokáig fátyol rejtett el a szemünk elől. Főként a múlt igazságainak kiderülése, a múltra való rálátásunk és a szívünk mély, belső útmutatása hozza most el mindezt a lehetőséget.

Álmaink idején a lelkünk szabad szárnyalását ízlelgetjük, előre mutató hívásokat kapunk. Napközben a mély érzések megélése, a belső hívások követése és a lelkesítő, cselekvésre és kiteljesedésre késztető impulzusok megélése van soron. Támogatja a mai folyamatokat a tápláló szeretet ereje és az, ha senkinek nem engedjük át az irányítást az életünk, de még a gondolataink felett sem! Nagyon szép, harmonikus megélések jöhetnek ma, ha a lelkünk hívását követjük és merjük élni azt, aki valójában vagyunk, mutatni, amit valójában érzünk.

Szerdán a már zajló változásokhoz, a teljes önfelvállaláshoz lelkesítő erőt, inspirációt kapunk. Már képesek vagyunk ellépni a régi önmagunktól, idejétmúlt dolgoktól, kapcsolati szinten ugyanakkor az előrelépések vannak jelen.

Kedden késő este lép be a Merkúr a Skorpió zodiákus jelébe, mögötte viszont továbbra is az Angyali Szűz csillagai ragyognak, így az angyali jelzések még sűrűek lehetnek. A skorpió Merkúr idején érdeklődésünk jelentősen megnő a láthatatlan működések, a spiritualitás, az ezotéria, a felszín mögötti okok és miértek felé – ezeket kutatjuk, keresgéljük, vizsgálgatjuk. Alacsony szintű megélése ennek a másik ember után, illetve külső dolgok után való nyomozgatás és kutakodás – igazi csodáit, ajándékait akkor tudja elhozni, amikor ÖNMAGUNK belső, láthatatlan működéseit kutatjuk fel. A közlésekben, információáramlásokban is megjelenhetnek a rejtélyek, titkok, a misztikum, a szélsőségesség és a szenvedélyesség, a végletesség, a radikalitás, a mély belső ösztönerők. Szellemi átalakulásra, az eddig egót építő dolgokkal való kíméletlen leszámolásra használhatjuk fel ezt az energiát. Ideje jön titkosírásosdinak és rejtvényfejtegetésnek – legjobb, ha nem csak a kommunikációt, hanem az egész életet kalandos játéknak fogjuk fel és ha úgy tetszik, akkor tesszük, amit akarunk… Ha nem, akkor megkeressük magunkban, hogy mi az oka annak, hogy nem merjük tenni, amit akarunk?

“Ha jónak látjuk, újraírjuk a szabályokat. Ha úgy kívánjuk, lesöpörhetjük a játékasztalt, hogy új felállásból induljunk.” – Burger Anikó

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.