2020. november 09. hétfő és a heti várhatóságok

2020. november 09. hétfő és a heti várhatóságok

justi

Hétfőn válik teljesen pontossá a Vénusz és a Mars ölelkezése, a késő délutáni órákban. Már ez is elég erős indítás, hát még a hét többi része! Most tetőfokára ér jónéhány fontos folyamat.

HÉTFŐN a Vénusz-Mars szembenállás mellett a szeretet áradó, feltétlen, szívet-lelket melengető erejében fürdőzünk, a Hold ugyanis a délutáni órákban elhalad az Oroszlán csillagkép szíve, a Regulus csillag alatt. A Halak visszaúszó halának csillagfonalánál hátráló Mars és a Szűz csillagkép előrelépő részénél vonuló Vénusz két különböző elv egymással való kiegészülni vágyását üzenik. Az ismétlődő, újra visszatérő helyzetek megkívánják, hogy álljunk ki magunkért és nyíltan, egyenesen nyilvánítsuk ki valódi érzéseinket és gondolatainkat, hogy elérkezhessen az egység feloldott, kiteljesedett állapota! A másik oldalon a békét és harmóniát hozó női minőség már a jövőért tett kisebb-nagyobb lépésekről üzen.

Keddi álmainkra érdemes lesz majd odafigyelni, mert ekkor lesz egzakt a fényes Nap és a lélek mélyét jelképező Neptunusz trigon fényszöge – a fény a mélységeket világítja be! Most ráláthatunk saját legmélyebb rejtekeinkre, érzéseink napvilágra kerülnek. A Merkúr ugyanakkor jelet vált a Zodiákuson és a Skorpió érzékeny, lelkileg termékeny ciklusába lép. Spirituális érdeklődésünk megnő, mélyebb beszélgetések és felfedezések ideje jön.

Nem csak ennek a hétnek, de az utóbbi hónapoknak a csúcspontjaként érkezik majd a csütörtöki nap, amikor is a Jupiter és a Plútó együttállása történik meg újra (április elején volt az első, majd június végén, 30-án a legutóbbi). Ez most a harmadik felvonás, vagyis a lezáró színdarab zajlik éppen. A Nyilas csillagkép Tejútról leérkező és magas égi erőket kiárasztó része alatt, a Bak tökéletességből és isteni minőségből vizsgáztató jelében látható az együttállás. Most is az igazság átütő, radikálisan megújító ereje az, amely által szintet léphetünk! Itt az ideje levetni az álarcokat, megerősíteni a hitet, a bizalmat! Az átalakulások, a változások egy magasabb minőségű új kezdetet hoznak.

Szombattól a Mars ezután direkt irányba vált és előre kezd haladni, így amit lélekben megtanultunk, mostantól lehozhatjuk a gyakorlat szinjére. Vasárnap pedig az újhold már letisztult lelki hívásaink szerint új kezdetet mutat, a Vénusz pedig ekkor kezdi meg nagy művét, a kapcsolatok minőségi átalakítását, amely már nagyon régóta készülődött!

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.