2020. március 30. hétfő – 31. kedd

2020. március 30. hétfő – 31. kedd

20200328_082024

Kedd estig a Mars és a Szaturnusz közeledik egymáshoz, ennek erejét érezzük már hétfőn is. A hétfői nap során rálátást kaphatunk sorsutunkra, a bennünk működő erőkre, egyben képessé válunk uralkodni is ezek felett. A délutáni órákban a lelkünk erőteljesen üzen. Visszatérő lehetőségeket kapunk az önazonossá válásra, önmagunkkal való egység megélésére (ez történhet függőségek, kétségek, külső hatások elengedése, feloldása által is). Estére a Hold a Tejútra lép, így keddre virradó álmaink beavató, mély, intenzív üzeneteket hoznak.

A Mars a Vízöntő zodiákus jelébe lép hétfőn este, ezzel még intenzívebben indul be a már elkezdődött tisztulás, a kötelékek, függőségek és egyéb kelletlen minőségek kioldódása. A férfi aspektus tisztulása kezdődik – ez nem csak nemek szerint értendő, hanem vonatkozik mindenkire. A Mars a vegetáció, a magasabb szintek felé emelkedés, a szellemi akaraterő, az önálló, szabad akarat érvényesítése, az öntudat és határozottság, a küzdőképesség, a motiváció, a lendület és gyorsaság, az erőkifejtés, egyebek mellett az egyéni sport, a kiégetés, a szexualitás, a bátorság és önlegyőzés princípiuma is. Csillagképileg az Aquila fényében úszik, így megnyilvánulásai, megélései mögött az emelkedettség igénye, a révülésben és álomban kapott üzenetek sora, a szabad szárnyalás lehetősége, élménye áll. Május közepéig éljük majd a vízöntő Mars erőteljes szellemi lendületét. Tapasztalhatjuk a tisztaság még intenzívebb térnyerését, a szabadságra és korlátlanságra irányuló akaraterőt, a férfi minták és működések megtisztulását, az eddiginél jóval erőteljesebb közösségi összefogást, motivációt a másokért alkotásra, segítségyújtásra is.

Kedden este (20:32-kor egzakt) a Mars és a Szaturnusz együttállásával ez az erő összeolvad a meggondoltsággal, felvállalással, kitartással, feladatként megélt tetterővel, önkorlátozásaink tudatosodásával, komfortzónánk határainak felismerésével, egyben a megáldás – megszentelődés erejével. Most a férfi minőség vizsgázik abból, hogy az eddigi működések, teremtések életképesek és időtállóak-e.

Ezzel az erővel nem csak felismerhetjük tudatunk határait, de nagy erővel, akarattal és lendülettel meg is haladhatjuk azokat. Hiszen minden, ami bennünk hívásként él (igény, vágy, akarat, terv, elképzelés, várt eredmény), az az éppen aktuális tudati zónánkon, a komfortzónánkon, az eddig felállított határainkon túl van – akárcsak a Szaturnuszt követően a megváltói minőséget képviselő, messianisztikus bolygók (Uránusz, Neptunusz és Plútó). Mivel az együttállás levegős jelben történik, így ez a folyamat főként szellemi értelemben lehet most jelen.

Zentai Anna