2020. március 28. szombat – 29. vasárnap

2020. március 28. szombat – 29. vasárnap

20200322_112614

A Hold és a Vénusz ragyogó fényű együttállása köszönt ránk szombaton – már most, pénteken este csodaszép látványt nyújtanak az égbolton, ha nyugat felé nézünk. A lélek és a harmónia, az önazonosság és az ősbizalom, az anya és a nő, az érzések és a termékenység, a változékonyság és a testben élt örömök princípiumai közelednek egymáshoz, majd egyesülnek, a Spirituális Utat jelképező Eridánusz folyó legnagyobb kanyarulata felett, a Csodaszarvas két mellső lába alatt. Mint egy nyitott kapuban, úgy találkozik a Szarvas lábainál (Perzeusz csillagkép) e két női princípium. Kapuk nyílnak álmaink során, hajnali álmaink lelki üzeneteket közvetítenek. Igen termékeny időszak köszönt ránk, amely egyben a hitet, a bizalmat, az igazságok, válaszok megtalálását, hitrendszereink átalakulását, bölcsülésünket is segíti. A párkapcsolatok megélésében, a szerelem földi-testi megélésében nagyon szép pillanatok, élmények történhetnek, fejlődés, gyarapodás, emelkedés mutatkozhat kapcsolatainkban.

Szombaton a Kos csillagkép alatt jár, majd estére a Bika alá ér a Hold, belépve a Fiastyúk csillagai alá, így a vasárnapra virradó éjszaka e hónapban a legtermékenyebb! Este tudati korlátainkat is könnyebben haladjuk meg, lelki-érzelmi impulzusok segítségével.

Vasárnap már a Bika termékeny, életerőt sugárzó csillagai alatt jár a Hold. Hajnali álmaink ismét üzeneteket hoznak, szenvedélyesség, vágyakozás is áramlik a Vénusz és a Plútó érzéki végleteket megszólaltató ölelésében. Motivációt érezhetünk teljes megújulásra, őserők működtetésére, sorsfordításra, a vágyaink szerint. Kapcsolatainkról kialakított nézeteink merőben átalakulhatnak, fejlődnek.

Zentai Anna