2020. március 26. csütörtök – 27. péntek

2020. március 26. csütörtök – 27. péntek

20200322_112516

Csütörtökre virradó álmaink során a most zajló, hitet erősítő, tudást mélyítő, nézeteinket átalakító, szintemelő folyamatokhoz kapunk segítő, felemelő erőt. A Hold napközben a Kos jelében járva annak idejét mutatja, hogy most adjuk bele a lelki erőket, érzelmi energiát abba, ami készülődik, amit elindítunk – kora délután érzékelhetően jegyet vált már a Hold, az impulzív érzések megnyugszanak, a Hold a Bika földies jelébe érkezik, a lelki termékenység és stabilitás váltja fel mindezt. Késő este együttáll az Uránusszal, a tudattágítás és megtisztulás erejével egyesül, így ekkor (22:30 után) jöhetnek oldások, tisztulások és bevillanó képek, sugallatok, ötletek.

A Halak jelében és Vízöntő csillagképben járó Merkúr tiszta információáramlást üzen a lélek mélyéről. Mély vagy intim beszélgetések zajlódhatnak, az érzékeltetés és az érzékelés erejével, képességével. A jövőt tisztázó üzenetek hangzanak el. A bika Vénusz lassan az égbolt legtermékenyebb területéhez ér, egyre fokozódnak az alkotó erők! A Vízöntő jelébe érkezett Szaturnusz elhozta a tisztulás, megtisztulás sorsfeladatát, amit már nem tudunk – lelki szinten nem is akarunk, hiszen vágyunk rá – kikerülni.

Pénteken, főleg a délelőtti órákban, még erőteljesebben van jelen a lelki beszélgetések, a lélek működéseinek megértése, a lelki üzenetek áramlása. A tisztulás új elindulást segít.

E napokban egyre jobban érezhető már a hétvégén tetőző, szenvedélyes, inspiráló, felemelő energia: szombaton a Jupiterrel, vasárnap pedig a Plútóval alkotja a felemelkedés tüzes inspirációját a termékeny Vénusz. A most zajló változások csodálatosan termékennyé, alkotóvá tesznek bennünket, kézzel foghatóan akar megjelenni mindaz az eredmény, amit egyenesen a Tejútról, a magasabb szférákból hozunk le. Kapcsolati értelemben nagy inspirációk, lelkesedések, átalakulások, a szenvedélyesség motivációja látszik. Minőségi változások, megújulások történnek most kapcsolatrendszereinkben.

Zentai Anna