2020. július 21. kedd – 22. szerda

2020. július 21. kedd – 22. szerda

20200712_130100

A Nap immár a Rák csillagképben folytatja útját és ezekben a napokban a megnyílás, a befogadás, a beengedés minőségei kerülnek előtérbe. Lassan közelít a Tegmine csillaghoz, ami a védelem és menedék erejét sugározza, így érdemes elmerengeni azon, hogy nekünk mi is jelent igaz menedéket – bármely értelemben.

A Hold kedden végigvonul a Rák csillagterén, így a belső otthonteremtés, lelkünkben való hazatalálás, az önazonossá válás kimunkálása időszerű. Fogadni, ami jön és engedni, ami megy, aszerint, hogy mit érzünk valójában a lelkünk szerint valónak. A múltra való rálátás, a lélek működésének megismerése hozhat felismeréseket. A délután folyamán érdemes nyitottnak lenni minden új nézőpontra, ötletre, gondolatra! Érdemes valami újat, valami mást, vagy valamit másképp csinálni, mint eddig. Estére pedig nagy inspirációt kap a lelkünk arra, hogy legyőzve gátlásait, új és szép dologba kezdjen.

Szerdán a Hold a Rák csillagzat alól az Oroszlán csillagai alá lép és ez a nap kiemelten szól az önmagunkba nézésről, a belső felismerésekről! Rálátni önmagunkra, saját működésünkre, visszatekintve múltbeli tetteinkre, hatalmas felismeréseket, megértéseket, letisztulásokat hozhat. Mindezt segíti az is, hogy a Vénusz már együttáll a Rigel csillaggal (újra), a Nimród csillagzat Eridanus folyóra lépő, azaz spirituális-belső úton elinduló lábával! Most a női minőség, a művészi, harmóniát képviselő dolgok indítanak el igazán befelé! Nagyon fontos, hogy lássuk: nem kívül, hanem önmagunkban kell keresni mindenre az igazi választ! …és ott is fogjuk megtalálni.

Mostanában a fontos álomüzeneteket hajnali 2 és 5 között kaphatjuk, amikor is a Gyík csillagzat gondoskodik a hirtelen bevillanó, megvilágosodást hozó ötletekről, képekről és sugallatokról. Hajnalban az áldozatból születő áldás finom, lágy, női minőséggel átitatott erejét érezhetjük, majd 7 óra után erőteljesebb harcos energiákat, melyek már saját isteni minőségünkre való ráébredésről szólnak. Magasabb égi csatornák nyílnak 10 és 13 óra között, a kora déli órákban főleg, majd 13 óra után a Nagy Medve táplál bennünket erejével, hogy sorsunk uraivá válva járjuk utunkat. 19 óra után már a titkok megismerése lép életbe, a mélységek és magasságok vonzása, a dolgok működésének megismerése időszerű, majd 20 és 23:30 között könnyedebben tudjuk elhagyni a múlandó, egót építő minőségeket. éjfélre pedig a Hattyú tárja ki szárnyait felettünk, így az éjszakai órákban a kiteljesedett, szárnyaló lélek erejét, minőségét érezhetjük át, ő lehet vezérlő elvünk és megéléseink csodája.

Zentai Anna