2020. február 29. szombat – március 01. vasárnap

2020. február 29. szombat – március 01. vasárnap

kékman

A karmikus körforgásból kilépő lelket megjelenítő felfelé úszó hal csillagai most a Vénuszt fogadták csillagterükbe, így kapcsolódik össze a Vénusz a Tejút-nyílásban éppen leérkező, a magas erőket leszállító, egyre távolodó Szaturnusz-Plútó együttálláshoz. E napokban kiemelt ideje van az önkorlátozások erőteljes meghaladásának. Ideje áttörni magunkat mindazokon a hiedelmeken és kívülről, másoktól, vagy múltbeli élmények hatására felvett minőségeken, amelyekkel eddig csak bebörtönöztük, bezártuk magunkat. Nem feltétlenül kellemes, de csodálatos eredményeket hozó élmények során is jöhet most ez a lehetőség. Az egyenes, nyílt, őszinte, bátor és öntudatos női minőséggel zárunk le egy sorskört – ez a női minőség segít most az áttörésekben, korlátok meghaladásában, önfelvállalásban. Gyökeresen átalakulhatnak kapcsolatok, párkapcsolati minták, működések.

Szombaton érdemes figyelni álmaink üzenetére. Már péntek este is érezhetjük, de szombaton is adott a lehetőség, hogy kellemes beszélgetések, gondolati tisztulások, tiszta megértések és felismerések alapján harmóniába hozzuk kapcsolatainkat és belső világunkat. Megoldó ötletek jöhetnek, előre mutató sugallatok villanhatnak be. E napokban végre sikerülhet megbeszélni és megérteni sok olyan dolgot, ami jó ideje váratott magára, vagy nem volt még kibeszélve, nem volt előhozva. Tiszta információáramlás van érvényben, estére pedig a lélek és érzések világára is ugyanez vonatkozik – szombaton este a lélek súg tiszta üzeneteket. A Hold a Kos csillagkép alatt halad el, a tudatosság, a vágyott célokra fókuszálás, az áldozatból születő áldás törvénye mind időszerű a lélek világában.

Vasárnap könnyebben tehetjük meg a szükséges változtatásokat és még jobban sikerülhet meghaladni régi (képzelt) határainkat. A jelenlét, a hétköznapok szentsége is még jobban megélhető. Érdemes pihenni, töltődni ezen a napon. A Nap már a Vízöntő jövőt tisztító csillaghulláma alatt jár, cselekvéseink a jövő érdekében történő megtisztulások, teherletételek, szabadulások. A Hold ezen a napon már a Bika csillagképébe érkezik, így amit péntek-szombaton elindítottunk, az itt működni, élni kezd. A lelki termékenység kiemelt ideje jön, a Hold a Fiastyúk alatt a kora esti – esti órákban vonul el, ez a hónap egyik legtermékenyebb időszaka! Bármibe kezdünk, az gyarapodik, termőre fordul, még több eredményt ígér. Estére a Hold az Ikrek jelébe érve a lelki kommunikáció, az érzelmi önkifejezés idejét hozza el. Rá tudunk érezni minden lehetséges útra, lehetőségre, helyzetre.

Zentai Anna