2020. december 10. – 13.

2020. december 10. – 13.

20201207_125116

Szerdától jövő keddig áll fenn egy nagyon erősen harmonizáló időszak, ami különösen párkapcsolati szempontból hoz aratást és előre vivő összegzéseket. Mint amikor a mozaik darabkákból összeáll a kép, a tapasztalásaink beérnek, a megértés megtörténik és halkabban, csendesebben, egyszerűbben, de tovább folytatódnak, zajlanak az átalakulást hozó változások. A Mérleg csillagképben járó Vénusz péntektől napokig a második serpenyő csillagainál halad, ami a jövőre vonatkozó igazságok megmérettetését üzeni! Most eldől az igazság, mgmutatkozik a valóság.

Csütörtökön regeneráló, gyógyító erők érkeznek a nőiséget, az emberi kapcsolódásokat és szerelmet illetően. A Hold az Angyal csillagai alá ér és pénteken is végig itt halad. Péntek az a nap, amikor tetőzik az életerő, az energikusság bennünk – vitalitást, életerőt meríthetünk most ezekből a napokból végig, hiszen a Nap és a Mars trigon kapcsolata energetizáló, felemelő, erőt adó! Ez testi, lelki és szellemi síkokon egyaránt így van. Ugyanakkor ez a fényszög az akarat és cselekvés inspirációját mutatja – egyik oldalon az igazság tisztánlátására, változtatásra, cselekvésre késztet ez az erő, a másikon pedig a múltból visszatérő dolgok, az akarat és egyenesség, nyíltság, illetve az új kezdet inspirációja jelenik meg.

Szombaton a Hold már a Mérleg csillagképben halad, késő este itt áll együtt a Vénusszal, ami egyik részről lelki békét és harmóniát, szép megéléseket mutat, másikról ráérzékelést a jövőre és a szív igazságaira! Vasárnap a Hold már a Skorpió-Kígyótartó csillagképek alatt halad tovább. Este éri el az Antares csillagot, a Skorpió szívét, a legmélyebb igazság és szeretet fényét, mely mindent átalakít.

Jövő héten felpörögnek az események: a hétfői újhold a rendező beszélgetések és megértések által új kezdetet hozhat, ugyanekkor a sokat emlegetett napfogyatkozás régi minőségek lecserélődését, letisztulását is hozza – tisztábban látni, életünket a saját kezünkbe venni, most van idő és a párkapcsolatok, a lélektársak szövetségei is csodálatosan alakulnak! 15. keddtől 18. péntekig a Nap a Skorpió Fullánkja alatt fog elhaladni, ami végső nagytakarításként elhozza annak lehetőségét, hogy levágjunk magunkról minden elavult, nem működő, méltatlan, istentelen, nem igazi, hamis működést és minőséget! (Azt is, amit november 25 körüli időszakban esetleg nem sikerült teljesen.)

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.