2020. december 05. szombat – 06. vasárnap

2020. december 05. szombat – 06. vasárnap

koszorú2

Szombatra virradó álmaink tisztulást, magasabb megértést, felszabadító erőket hozhatnak, így érdemes még pénteken este kérni, hogy álmaink során megérkezzen mindaz a tisztító erő, ami itt és most szükséges és megkönnyebbülést hoz. A Hold álmaink során a lelket tápláló erőket is hoz. Reggeltől aztán az elengedés – megszületni engedés folyamata indul el. Az engedés minősége van jelen, legfőképpen a déli – kora délutáni órákban, majd délután és este a tiszta rálátás ideje jön – önmagunkra tudunk rálátni, a múlt történései, cselekvései kerülnek tiszta megvilágításba.

Szombaton már igen erőteljes érzelmi késztetések, inspirációk érződnek a Vénusz-Neptun trigonja által, amely vasárnapra virradó álmainkban intenzív és tiszta üzeneteket hoznak lelkünktől (és akár lelki társaktól is, kikkel egyek vagyunk). Ez a hétvége igazán lehet meghitt és békés. Érdemes mindezért befelé hangolódni, elcsendesedni (bármivel is foglalkozunk eközben). A Vénusz a Mérleg csillagkép első serpenyőjénél jár – kapcsolatokban, vágyakban megmérettetnek a múlt igazságai – a Neptun pedig egyszerre van már jelen a Vízöntő jövőbe ömlő vizénél és a Halak visszaúszó halánál, így a jövő tisztázása és a múltból visszatérő, mély lelki minőségek is együtt jelentkeznek.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.