2020. december 03. csütörtök – 04. péntek

2020. december 03. csütörtök – 04. péntek

20201203_092756

A Nap lassan kibontakozik a Skorpió szívének ölelő fényéből, de ezzel az erővel töltekezve folytatja égi útját. A legmélyebb emberi- és életműködésed ismerete tárul elénk ebben az időszakban és ideje van annak is, hogy tudatosan a kezünkben tartsuk teremtő erőinket, érzéseinket és gondolatainkat.

A Hold csütörtökön az Ikrek csillagképen halad át, a halandó és halhatatlan minőségek érzékelése, megkülönböztetése zajlik, egyben összekapcsolódás Felettes Énünkkel, aki folyamatosan követi és segíti utunkat. A Vénusz most áll együtt a Mérleg csillagép kettős alfa csillagával – szívünkben érezhetjük, mennyire terhelik még kimondatlan, megéletlen érzések és vágyak! A szívünk útmutatása mindig az első és legfontosabb, általa szól hozzánk a MagasabbRendű… kövessük bátran!

Pénteken a Hold már a Rák csillagképben folytatja útját. A belső otthonteremtésnek, hazatalálásnak van ideje. Hétköznapi szinteken mindez ott kezdődik, hogy figyelmesen megválogatjuk, mit fogadunk el másoktól és mit nem, mi az, ami eleve együtt rezeg a lelkünkkel és eszerint választunk, döntünk, szabad, szív szerinti akaratból! Mindez most együttjár az önfelvállalás általi, szükséges átalakulásokkal, félelmek letételével, céltudatos haladással is.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.