2020. december 01. kedd – 02. szerda

2020. december 01. kedd – 02. szerda

20201129_095758

Elsején a Hold a Tejútra lép, érezhetővé válik az emelő erő, amellyel képesek vagyunk felülemelkedni a régi minőségeken és kiemelkedni az ördögi körből, ráhangolódni egy magasabb minőségre, rezgésre. Álmaink és megérzéseink élénkülnek, intenzívebbé válnak. Estére fontossá válik, hogy isteni küldetésünket, melyet a lelkünkben érzünk, felvállaljuk, bármilyen külső erő és belső kétség ellenére is!

A Zodiákus körön változás történik: A Merkúr (gyermeki énünk, szellemiség, gondolatok, kommunikáció, önkifejezés, információáramlás) bolygója megérkezik a Jupiter uralta Nyilas jelébe. Életörömünk fokozódhat, a beszélgetések bővebbé válhatnak. Érdeklődésünk, beszédtémáink, gondolataink egyre inkább a magasabb összefüggéseken, a hit kérdéskörén, a világunkat és kapcsolatainkat működtető törvényszerűségeken, illetve az adott helyzeteinkre vonatkozó igazságokon járhatnak.

Szerdán már érezhető a Nap és a Mars erősödő trigon fényszöge, amely majd 11-én lesz egzakt, de addig is egyre nagyobb életerőt hív életre bennünk! Ez az erő segít kiégetni minden régi, elavult eszmét, főként azt, hogy eddig nem mertünk kiállni eléggé önmagunkért és segít a tudatos teremtésben, új kezdetekben is. A hétvégén egzakt Vénusz-Neptun trigon is egyre jobban érezhető, ami a mélyebb érzésvilágunkat, érzelmeinket, vágyainkat szólítja meg és inspirál a felemelkedésre, egy magasabb életminőség élésére. A Vénusz lassan elérkezik a Mérleg csillagkép első serpenyőjéhez, a múlt igazságainak megmérettetése jön el a kapcsolatokban!

A Hold szerdán Nimród Tejutat tartó vállát elhagyva, annak fényt elengedő kezénél halad, majd az Ikrek csillagképbe lép, így önnön isteni énünkkel, felettes énünkkel ideje felvenni a kapcsolatot és önvalónk belső hívásait, útmutatásait követni a mindennapokban is. Észrevehetjük, hogy életünkben mik azok a minőségek, amelyek örök, igazi értékek, a szívünket igazán mélyen érintő, éltető dolgok és mik azok, amelyek már elmúltak, vagy múlandóak, halandóak. A kora esti – esti órákban érdemes figyelni a hirtelen érkező ötletekre, sugallatokra, bevillanó gondolatokra, képekre – fontos üzeneteket, információkat, megoldásokat hozhatnak, de amilyen villámgyorsan érkeznek, úgy el is tűnhetnek, így érdemes jegyzetelni, felírni, megörökíteni őket. Most képesek vagyunk lazábban, más, szabadabb és tágabb szemszögből nézni önmagunkra és helyzetünkre, ami segíti az előrehaladásunkat.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.