2020. augusztus 27. csütörtök – 28. péntek

2020. augusztus 27. csütörtök – 28. péntek

ikrek2

A szűz jegyben járó Nap augusztus 22-től szeptember 22-ig a cselekvő rendrakás időszakát üzeni. Tetterőnket, cselekvéseinket most a rend megalkotására tudjuk fordítani, minden téren és értelemben. Dolgozhatunk önmagunkon, rendet tehetünk kapcsolatainkban és megjavíthatunk dolgokat. Tiszta rálátásunk is nyílik arra, hogy mi nincs a helyén, mi nincs rendben, ez adja a lehetőséget és a motivációt a rendrakásra. Monoton munkáknak, de nemes szolgálatoknak is ideje van most – legnagyszerűbb megnyilvánulása a szűz Napnak az az állapot, amikor boldoggá tesz bennünket az a munka, az a tevékenység, amelyet mások javára, nemes elvek szolgálatában végzünk.

E napokat az teszi különlegessé – többek között -, hogy az Ikrek csillagképben járó Vénusz pénteken halad el a Castor csillag alatt, majd jövő hétfőn a Pollux alatt, miközben erőt adó, lelkesítő kapcsolatban van a mély érzelmek, mély lelkiség planétájával, a Neptunusszal. Ez a mély érzéseket felkorbácsoló, mámoros szerelmet is mutató fényszög csütörtökön a legerősebb. Már ekkor, de főként pénteken érzékelhetjük, a Vénusz-Castor egyesülése által, hogy milyen múlandó minőségek vannak jelen a kapcsolatainkban, milyen is megélni a halandóságot, a múlandót. Hétfőn pedig már az örök érvényű, isteni minőségekkel, a halhatatlan csodák megélésével, érzékelésével talál ránk a Vénusz-Pollux együttállás.

A Hold csütörtökig a Skorpió és Kígyótartó csillagképek alatt halad, így a gyógyítás ideje is ez. Csütörtök estére a Nyilas csillagaihoz érkezik és pénteken is itt folytatja útját. A lélek fogékony most a magasabb tanításokra és igazságokra, melyeket szombattól le is hozhatunk az anyag szintjére.

Zentai Anna