2019. november 08. péntek

2019. november 08. péntek

sky01

Gyönyörű időminőségben vagyunk, amely nagyon tiszta felismeréseket, szép élményeket, fontos és kedvező változásokat ajándékozhat most nekünk. Az égbolton egy hárámszög alakult ki, melynek alapja a Nap és a Neptunusz trigon fényszöge, vagyis a lélek eltemetett, legmélyebb rejtekeinek, mélységeinek bevilágítása, a mély érzésvilágra való rálátás inspirációja. A háromszög csúcsán pedig a Plútóval együttálló Szaturnusz áll, vagyis a már jó ideje alakuló változások, ‘rendszer-váltások’, minőségi lépések támogatottá válnak, mind a tudatban, mind a gyakorlatban. A most zajló kisebb-nagyobb átalakulások igen kedvezőek lesznek a jövőre nézve. A Neptunusz mögött a Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő vize a jövő áldásainak készít teret, ezért tisztítjuk ki a mélyre rejtett alacsony rezgéseket, vagy ezért derül fény most az igazán szép és mély érzelmekre. Az Egység, a megérkezettség és elégedettség harmóniája érzékelhető, ha a mélyebb szenvedésprogramoktól már megszabadulunk. A Nap a Skorpió jegyében halad ugyan, de mögötte éppen a Mérleg csillagkép legfényesebb csillagai ragyognak, a múlt igazságainak megmérettetése zajlik most! Mérlegre kerül sok minden, köztük a szívünk igaz vágyai is. Válaszokat kaphatunk a múltban felmerült nagy kérdésekre. A Szaturnusz-Plútó együttállás mögött továbbra is a Nyilas csillagkép Tejútról leérkező része üzeni: eljött az idő, hogy az eddig megszerzett tudást a hétköznapokban éljük, működtessük, használjuk. Hogy anyagba öntsük az eddig alakuló teremtéseket, illetve, egyúttal: hogy levizsgázódjon most mindaz, amit eddig teremtettünk! A bak Szaturnusz erőteljesen teszi fel a kérdést ezekben a hónapokban, főleg az év vége felé: vajon életképes és kiteljesítő az, amit eddig megteremtettünk az életünkben? Vajon tényleg a fényt és az igaz szeretet képviseli?

Mindemellett a Vénusz már eléri a Skorpió csillagkép szívét, az Antares csillagot, a Mars pedig már együttállásba kerül a Spica csillaggal, a Szűz legfényesebb csillagával, amely az előrelépésekről, az örök, igaz és halhatatlan minőségek megtalálásáról, a meérkezésről is szól. A Vénusz által a legmélyebb szeretet, szerelem és a legmélyebb igazság érzékelhető, élhető meg. Ezzel együtt mély átalakulás, mélyen érintő élmények is. A Mars által pedig hatalmas erőt kapunk most a nagy lépések megtételéhez, melyekkel már új, szebb jövőt alkotunk.

Könnyítő erőt kapunk most sorsutunk járásához, gyorsítást a vágyak, álmok és elképzelések anyagba ömléséhez. Lehet élni vele!

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest