2019. május 10. péntek

2019. május 10. péntek

asaiph

A mai nap lehet pihenő, felkészülés és célkitűzések meghatározása az elkövetkezendő időszakra. Szombattól jövő keddig fog lezajlani a már érlelődő, nagy változások következő hulláma, amely könnyedséget, erőt, inspirációt, lendületet, tisztánlátást és a félelmek, gátlások könnyű meghaladásának képességét is hozza.

A Merkúr a mai napon együttáll a Kos fejének legfényesebb csillagával, a Hamal csillaggal, ami a szellemi és kommunikációs készségeinket tölti fel fényével. Gondolatainkban tisztán láthatjuk az elérendő célokat, minőségeket és kellő tudatossággal, tervezéssel, stratégiával haladunk feléjük. Nagy erőt ad most minden új kezdethez az, hogy már látjuk a dolgok jövőbeni, számunkra rendkívül kedvező alakulását.

A Hold ma elhagyja az Ikrek csillagképet, mely által megértésre kerülhettek a polaritások és belép a Rák csillaterébe. Így a mai nap kiemelt üzenete a megnyílás, a befogadás lesz – természetesen érdemes szelektálni, figyelni arra, mi az, ami hozzánk tartozik és mi nem. Ami a lélek szerint való, arra érdemes nyitottá válni. A Mars ugyanakkor a Saiph csillaggal, Nimród második lábfejével áll együtt. Közelít a (hétfőn akutális) nagy felvállaláshoz, de előtte még egy rendkívül termékeny, stabilitást adó, a győzelem erejét sugárzó térbe ér. A Saiph csillag ragyogó fénye összecseng a Merkúr-Hamal együttállással – a bennünk élő harcos, illetve győztes minőséget tudjuk általa erősíteni, illetve ezzel együtt a férfi erő tisztulása, erősödése is megélhető.

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Saiph csillag, Pinterest