2019. május 03. péntek – 04. szombat – 05. vasárnap

2019. május 03. péntek – 04. szombat – 05. vasárnap

sky5

Amire pénteken jutunk önnön számvetéseinkkel kapcsolatban, azt szombaton beindítjuk és vasárnap már teremtődik.

A Nap a Kos csillagképben és a Bika jegyében jár továbbra is, így a tudatos, célokra fókuszált figyelemmel való új kezdet és ehhez szükséges teendők, anyagba öntések idejét éljük. Szellemileg egyre inkább képesek vagyunk kiemelkedni a régi, lehúzó gondolatokból. Hétfőn lesz egy fontos gondolati összegzés, amely alapján eldönthetjük, merre és hogyan tovább és így jövő héten már az új minőséget indíthatjuk el (Merkúr-Al Rischa együttállás).

PÉNTEKEN érdemes figyelni álmaink üzeneteire, melyek a mélyebb igazságokat is feltárják és megmutathatják, hova vezet az utunk. Délelőtt a lelki megújulás, az önazonosabbá válás, az átalakulás idejét éljük, egyben lelki működések megértésének, ismétlődő, visszatérő lehetőségként kapott beszélgetéseknek is ideje jön.

SZOMBATON hajnali álmaink az érzések szabad megélését, felszabadító erőket hoznak. Éjfél után, vagyis már VASÁRNAP köszönt ránk az újhold, amely most is egy új időminőség elindítása, a lélek hívása szerint. Új alapokra helyezkedhetünk, a már hívogató, erőt adó célok jegyében. Minden anyagi, testiségre, pénzügyekre, biztonság érzésére, önbizalomra, vágyak megélésére vonatkozó tervünket most van ideje elindítani!

Éjfélkor lesz egzakt a Mars és a Jupiter fényhídja az Istenek Útján, a Tejúton! Érdemes azon elgondolkodni, hogy milyen feszültségek, inspirációk, késztetések jelennek most meg bennünk, illetve ezek hogyan adnak lehetőséget a szintlépésre, a felemelkedésre? Egyik oldalon megjelenik a nyílt, egyenes, energikus közlés, kinyilvánítás, amely világosságot hoz – a másikon pedig a legmélyebb szeretet-erők, a legmélyebb igazságok és teremtő ösztönerőink tudatos kézben tartása. Megélhetjük ezt az igazságért való harcban is – de a lényeg soha nem az, hogy kinek van igaza, vagy hogy a saját igazunkat érvényesítsük, hiszen az igazságot nem zavarja az sem, ha nem ismerik el. A lényeg mindig az, amit megtanulhatunk az adott helyzetből. Sokat segít ebben a folyamatban az erős hit és bizalom!

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest