2019. június 20. csütörtök – 21. péntek

2019. június 20. csütörtök – 21. péntek

szépséges

Ezekben a napokban élményeink arra tanítanak, hogy a nyílt, egyenes kommunikáció életbevágóan fontos. Nem elég azokról a dolgokról beszélni, amik felszínesek és nem elég érintőlegesen és egyszerűbb úton érinteni fontos dolgokat. Ami számunkra és a lelkünk számára valóban fontos, azt nyíltan, őszintén, szemtől szemben érdemes megbeszélni.

A Nap csütörtökön áll együtt a Betelgeuse csillaggal, ami Nimród Tejutat tartó válla (Betelgeuse jelenlegi pontos helyzete: Ikrek 28 fok 59 fokperc). Így a mai nap a felvállalás, a döntések napja, bármiről is legyen szó. A Merkúr (információáramlás, közlés, kommunikáció, önkifejezés, közvetítés, megértés, gondolkodás) ma áll együtt a Pollux csillaggal (Pollux jelenlegi pontos helyzete: Rák 23 fok 28 fokperc). Így a mai napon az örök, halhatatlan, tiszta minőségek, a hosszú távra szóló dolgokhoz kapcsolódó élmények a hangsúlyosak. Pénteken a Mars áll együtt a Pollux csillaggal, így a péntek is erőteljesen erről szól majd!

A Hold a Vízöntő jegyében járva már a lélek tisztulását, felszabadulását segíti. Csütörtökön a múltra való emlékezés és a sorsfeladatok felvállalása, pénteken már a múlt terheitől való szabadulás ideje van.

A pénteki nap azért is különleges, mert a Neptunusz látszólag hátráló irányt vesz és ekkor, mintha egy pillanatra, megállna az égbolton. Minden, amit ő képvisel, most tiszta erővel van jelen és nyilvánul meg élményeinkben. Tiszta, mély érzelmek, érzékfeletti érzékelés, a saját lelkünkben való tiszta bizalom és az egység megélése, most mind könnyen elérhető. Mögötte a Vízöntő tisztaságot hozó, szabadságot idéző fényjelei ragyognak, annak is a jövőt érintő, az érkező áldásoknak teret adó csillagtere. Nem csak a jövőre érzékelhetünk rá, de kitisztíthatunk magunkból olyan, az egység, a harmónia és a teljesség minőségeitől visszatartó, tudat alatti ellenállásokat, amelynek hatására mindezek a csodák elérhetővé válnak. Érdemes most bátran működtetni a teremtő képzeletet, hiszen a belső világban éppen azok a képek jelennek meg, amelyek megvalósulásra várnak – csak saját hitünk, bizalmunk, érzelmi erőnk szükségesek ahhoz, hogy mindez anyagba öntődjön! Mindemellett a jelenleg zajló tisztulási folyamatokban egy olyan időszak jön, amely november 27-ig lehetőséget ad újragondolni azt, mitől is van ideje megtisztulnunk, hogy mivel is érezzük az egységet és mi is jelenti a szabadságot, illetve sorsunk útján mit van ideje felvállalni.

Zentai Anna

asztrozófus