2019. június 10. hétfő – 11. kedd

2019. június 10. hétfő – 11. kedd

20190609_162410_Richtone(HDR)

Az Ikrek csillagképben járó égitestek által e napokban tanuljuk meg, hogyan is tudjuk együttműködtetni az istenit az emberivel, a halandót a halhatatlannal! Minden kettős csillagkép a kapcsolatok hangsúlyát erősíti földi életünkben. Ám valójában a leglényegesebb kapcsolat: saját magunknak az isteni énünkkel való kapcsolata! Amikor felvesszük a kapcsolatot igazi belső önvalónkkal, Felettes Énünkkel, amikor döntünk amellett, hogy ezen belső minőség, iránymutatás, bizonyosság szerint éljük a hétköznapi életünket is, akkor indul be és akkor emelkedik meg igazán az életünk! Amikor ezt az isteni minőséget elkezdjük élni a földi hétköznapokban, akkor tapasztalhatjuk meg ennek a vártnál is jobb eredményeit!

HÉTFŐN a Hold az Oroszlán kreatív, teremtő csillagteréből a Szűz elrugaszkodó, fény felé induló csillagai alá ér. Emelő, inspiráló aspektusban halad a rég várt nagy áttörést jelölő Szaturnusz-Plútó együttállással, így ma újabb kis lépést tehetünk a tudat kinyitásában, az új világ felé. A Nap most a Tejút szélén jár, a Felemelkedés Útjára lépés, a bevatás kapujában! Délután (17:28-kor egzakt) a Skorpió és Kígyótartó csillagképek alatt haladó Jupiterrel képez fényhidat, így a világosság fénye és az igazság ereje együtt érvényesül! Ideje jön rálátni az igazságokra, a válaszokra, a valóságra – önmagunkban és kívül is! Fény derülhet olyan dolgokra, amelyek a múltból visszatérő minőségként jelentkeznek, ugyanakkor a jövő felé lépünk általuk. A Nap mögött még ott ragyog a Rigel csillag, Nimród Eridanusra lépő lába, így a belső elindulásunkat, az önvizsgálatot, a belső út járását segítik mostani megvilágosodásaink!

KEDDEN kicsit megpihenhetünk, a Hold a Szűz csillagképben folytatja útját, a belső munkák és a fénykeresés ideje ez. A Vénusz a Pleiadokból szállítja le számunkra a termékeny, létrehozó, bőséget előhívó erőket, a Merkúr és a Mars pedig az Ikrek csillagkép alatt közelít egymás felé. Egyre fokozottabban érezhetjük már azokat a hamarosan bekövetkező, átütő energiákat, amelyek június közepén és a nyári napfordulóval beaktiválódnak! A következő írásban ezekről is írni fogok, de addig is egy lényegi tanács mindezekhez: saját akaratunk és igazi, lélekből jövő vágyaink vállalása, érvényesítése és kinyilvánítása hoz most áttörést és szintlépést, annak jegyében, hogy valóban az isteni minőség (a lelkünk!) szerint kezdünk működni!

Zentai Anna

asztrozófus

Fotó: Szent György hegy, kilátás az Oroszlános forrástól